Audi fortsætter tests til Dakar Rally i Marokko

Audi fortsætter tests til Dakar Rally i Marokko
Audi fortsætter tests til Dakar Rally i Marokko
Tilmeld  


Audi Sport holdt sin anden test i Marokko som forberedelse til Dakar Rally. Under testene skiftedes hold af Mattias Ekström/Emil Bergkvist, Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger og Carlos Sainz/Lucas Cruz i cockpittet på Audi RS Q e-tron.
Audis test med prototypen af ​​RS Q e-tron-modellerne, der skal konkurrere i Dakar Rally, fortsætter uafbrudt. Audi Sport-teamet afholdt sin anden test i Marokko i en region med hurtige baner, grusveje, klitter og udtørrede flodsenge.

RS Q e-tron er udviklet på ekstremt kort tid på lidt over tolv måneder og kan nu komfortabelt gennemføre daglige terrændistancer, som i test svarer til længden af ​​en Dakar-etape. Der er dog også mange problemer, der skal løses inden starten i januar. Udtalte, at hele holdets energi er fokuseret på at fortsætte udviklingsprocessen under de mest udfordrende forhold, sagde chef for testingeniør Arnau Niubo: "Samme dag var feedback til Neuburg om de vigtige resultater, vi opnåede i testene i Marokko, meget imponerende. . På den måde bliver vores tre rallybiler under konstruktion til Dakar Rally teknisk klar til løbet. Samtidig fortsætter logistikforberedelserne med fuld fart.” han snakkede.

I konkurrence med tid og vanskeligheder i leveringen af ​​individuelle komponenter på grund af den igangværende pandemi, startede holdet et intenst program. De tre konkurrerende hold testede prototypen af ​​chassis nummer 103 i i alt mere end 2 kilometer i det hårdeste terræn. Ud over forskellige systemtest blev der også udført test, hvor der blev påført kunstigt høje temperaturer på RS Q e-tron. Stéphane Peterhansel førte ørkenraceren hen over et tørt flodleje og dækkede luftkøleindtagene med tape for at simulere høje udendørstemperaturer. Den elektriske fremdriftsprototype med energiomformer var i stand til at gennemføre dette kursus uden problemer. Men på den stenede bane, som Mattias Ekström testede, fik køretøjet dækskade, og testene blev afbrudt. Den bøjede dæmperarm, drivaksel og andre relaterede komponenter skulle udskiftes. Der var også behov for mindre reparationer i overbygningen. De gratis tre piloter brugte også meget tid på chassisopsætningen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar