Beskyttelse ved globale standarder med Cloud Security fra Türk Telekom

Beskyttelse ved globale standarder med Cloud Security fra Türk Telekom
Beskyttelse ved globale standarder med Cloud Security fra Türk Telekom
Tilmeld  


På National Cyber ​​​​Security Summit, hvor Türk Telekom er hovedsponsor, blev behov for cybersikkerhed diskuteret. Türk Telekom Cyber ​​​​Security-direktør Mahmut Küçük sagde: "Vores mål er at levere cloud- og cloudsikkerhedstjenester i verdensklasse til vores kunder med vores egen sikre infrastruktur takket være vores lokaliseringsbestræbelser inden for cybersikkerhed."

SDN- og cloud-teknologier, som giver nem adgang og styring af data fra et enkelt punkt, blev diskuteret i panelet med titlen "The Future of SDN and Cloud Technologies" afholdt på messen arrangeret af den tyrkiske cybersikkerhedsklynge som en del af 'Cybersikkerhedsugen' den 22.-26. november.

I en tale i panelet udtalte Türk Telekom Cyber ​​​​Security Director Mahmut Küçük, at sikkerhedsnetværksfunktioner også bør virtualiseres for at kontrollere omkostningerne ved opdatering og opgradering af sikkerhedselementer mod cybersikkerhedstrusler. I denne sammenhæng udtalte Küçük, at SDN bruges i vid udstrækning inden for cloud-teknologi: ”En af hovedfordelene ved SDN er evnen til at styre netværket fra et centralt perspektiv. Med denne teknologi er det muligt at foretage øjeblikkelige ændringer i netværksinfrastrukturen. Det forudsiges, at denne teknologi, som vil blive mere følsom, fuldautomatisk og ekstremt sikker i fremtiden, vil få en vigtig plads på det globale marked.”

"Vi skal uddanne cybersikkerhedseksperter i skysikkerhed"

Küçük fortsatte sine ord som følger: "Digitale transformationsstrategier for globale virksomheder; Det er formet omkring SDN- og cloud-teknologier, der reducerer omkostningerne, eliminerer infrastrukturens kompleksitet og udvider arbejdsområdet. Sikkerhedsteams skal opdatere deres sikkerhedsstrategier for at håndtere nye sikkerhedsudfordringer, da traditionelle sikkerhedsværktøjer og -tilgange ikke er velegnede til udfordringerne i dynamiske, virtuelle og distribuerede cloudmiljøer. I den forstand er det meget vigtigt, at vi uddanner talentfulde cybersikkerhedseksperter i cloud-sikkerhed.”

Beskyttelse med konceptet 'Cloud Security' fra Türk Telekom

Med at understrege, at de som Türk Telekom arbejder på at skabe en "skysikkerhedsarkitektur", lavede Küçük følgende vurdering: "Identifikation af de komponenter, der skal inkluderes i SASE-arkitekturen, som tilbyder en struktur, der kombinerer eksisterende sikkerheds- og netværksteknologidistributioner, og hvordan man sikrer integrationer med sikkerhedsprodukter i de projekter, vi bruger og administrerer inden for rammerne af lokalisering." Vi arbejder videre med emner som f.eks. Som Türk Telekom er vores mål at gøre Cloud Security-arkitekturen klar til verdensstandarder, takket være vores lokaliseringsbestræbelser inden for cybersikkerhed, og at tilbyde Cloud-tjenester til vores kunder med vores egen sikre infrastruktur."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar