Brændstof vil blive købt med ATOS-systemet

Tilmeld  


Brændstof vil blive købt med ATOS-systemet
GENERELT DIREKTORAT FOR DEN TURKISKE STATE RAILWAYS MANAGEMENT (TCDD) 7. REGIONAL DIREKTORAT KØB OG STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Med ATOS-systemet vil køb af brændstof (ifølge EURO DIESEL-Teknisk specifikation) varer blive udbudt med den åbne udbudsmetode i henhold til 4734. artikel i lov om offentlige indkøb nr. 19, og tilbuddene modtages kun pr. det elektroniske miljø gennem EKAP. Detaljeret information om auktionen kan findes nedenfor:
HRN: 2021 / 705285
1 Administrationschef
a) Navn: GENERELT DIREKTORAT FOR STATENS JERNBANEFUNKTION (TCDD) 7. REGIONAL DIREKTORAT KØB OG OPBEVARINGSKONTROL SERVICEDIREKTORAT
b) Adresse: Aliçetinkaya Mah. Silo Yolu Cad. Nej: 2/1 03030 GAR AFYONKARAHİSAR MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
c) Telefon- og faxnummer: 2722137621 - 2722141943
ç) Webside, hvor udbudsdokumentet kan ses og downloades ved hjælp af e-signatur: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Indkøb af varer
a) Navn: Brændstofolie med ATOS-system (i henhold til EURO DIESEL-tekniske specifikationer)
b) Kvalitet, type og mængde:
I alt 54 køretøjer brugt af vores regionale direktorat for jernbanevedligeholdelse, fast ejendom, juridisk rådgivning og serviceafdeling, i alt 1 Lt. diesel (andet) – EURO DIESEL) er en brændstofkøbsvirksomhed.
Nærmere oplysninger kan fås fra den administrative specifikation i udbudsdokumentet i EKAP.
c) Sted, der skal laves/leveres: I provinscentrene Konya, Afyonkarahisar, Burdur, Denizli, Kütahya, Eskişehir, Isparta, Balıkesir, Ankara samt i bycentrene Çay, Sandıklı og Dinar i provinsen Afyonkarahisar , i centrum af Tavşanlı i provinsen Kütahya, Ilgın, Akşehir i provinsen Konya. Det vil blive leveret i Sarayönü-distriktscentre, i Dursunbey-distriktets centrum af Balıkesir-provinsen eller på tankstationer, der er kompatible med ATOS-systemet, placeret på en maksimal afstand på 15 kilometer fra de ovennævnte provins- og distriktscentre.
ç) Varighed/leveringsdato: ATC (Vehicle Identification Device) påkrævet for de køretøjer, hvis detaljer er skrevet i den tekniske specifikation, vil blive anskaffet, installeret og sat i drift inden for 10 dage fra datoen for arbejdets påbegyndelse. Genstanden for udbuddet er 213.520 Lt. I henhold til ATOS-systemet og diesel-andre (EURO DIESEL) tekniske specifikationer vil det blive leveret til de køretøjer, der er specificeret i udbudsmaterialet indtil 31.12.2022.
d) Startdato: 01.01.2022

3 den Tender
a) Bud (deadline) dato og klokkeslæt: 02.12.2021 - 14:30
b) Udbudskommissionens mødested (adressen, hvor e-bud åbnes): TCDD. 7. Regional direktoratstræning og mødesal Aliçetinkaya Mah. GAR / AFYONKARAHİSAR

Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar