Red Bridge og Akçalar Bridge på Kağızman Road åbnet for service med en ceremoni

Red Bridge og Akçalar Bridge på Kağızman Road åbnet for service med en ceremoni
Red Bridge og Akçalar Bridge på Kağızman Road åbnet for service med en ceremoni
Tilmeld  


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu udtalte, at de har investeret 19 milliarder lira i transport- og kommunikationsinfrastrukturen i Kars i de sidste 7 år, og sagde, at Den Røde Bro og Akçalar-broen også er meget vigtige vejprojekter, der er blevet gennemført. Karaismailoğlu bemærkede, at de med disse projekter har etableret hurtigere og mere komfortabel alternativ adgang til grænseportene i provinserne Ardahan, Iğdır og Ağrı, sagde Karaismailoğlu: "Vi har bidraget til at øge handelsvolumen med nabolandene."

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i åbningsceremonien for Den Røde Bro og Akçalar-broen i Kars. Karaismailoğlu påpegede, at Kars, der ligger på Silkevejsruten, har en vigtig plads med sine historiske og kulturelle værdier samt vinterturisme i Sarıkamış og Çıldır-søerne, som er blevet byens symboler, og sagde: "Kars, som er blevet en vigtig turismedestination med virkningen af ​​Eastern Express.Den forbinder samtidig vores land med Kaukasus. Vores Touristic Eastern Express, som vi holdt en pause på grund af pandemien, starter sine flyvninger igen. Den første flyvning fra Ankara til Kars vil være den 15. december. Vores tog afgår fra Kars fredag ​​den 17. december. Eastern Express, som udelukkende vil bestå af sove- og spisevogne, arrangeres to gange om ugen. Vores Ankara-Kars rute, hvor 37 tusinde passagerer har rejst siden dens første rejse, er vist som en af ​​de 4 smukkeste togruter i verden. Med denne service vil vi yde et væsentligt bidrag til genoplivningen af ​​vinterturismen i regionen. Vi vil også give vores unge mennesker mulighed for at lære denne ældgamle geografi og vores ældgamle kultur at kende, fra øst til vest, med en behagelig rejse.”

RED BIDGE OG Akçalar BROER ER MEGET VIGTIGE MOTORVEJSPROJEKTER

"Vores region, som giver adgang til fem grænseporte, der åbner til nabolande som Georgien, Armenien og den autonome republik Nakhchivan, er også vigtig i forhold til at forbinde den østlige Sortehavsregion med den nordlige Tetek-linje på nord-syd-aksen." sagde transportminister, Karaismailoğlu, og fortsatte som følger:

”Vi er bevidste om værdien af ​​hvert enkelt projekt, der vil styrke Kars' transportnetværk. Af denne grund fortsætter vi med at arbejde på 7/24-service for at implementere transport- og kommunikationsinvesteringer én efter én, der følger med den voksende struktur i vores by og understøtter dens udvikling. Den Røde Bro og Akçalar-broerne, som vi vil indvie, er også meget vigtige motorvejsprojekter, der er realiseret i denne sammenhæng. Som du ved, forbliver en del af Kars-Selim Junction – Kağızman Road i dæmningens vandbassin på grund af Trout Dam-projektet udført af DSI på Kars Stream. Vi gjorde det muligt at krydse denne sektion med Den Røde Bro, som vi byggede med en længde på 507 meter. Takket være den røde bro, der vil fungere som en enkelt vej med en bituminøs varmblandingsbelægning, har vi øget vejstandarden i Alabalık Dam-søområdet på motorvejen og etableret en uafbrudt trafikstrøm. Vi fornyede også Akçalar-broen ved den 11,4. kilometer af Kars-Susuz Junction-Arpacay Road, da den ikke overholdt de fysiske og geometriske standarder. Vores 75 meter lange bro, bygget øst for vejen, vil betjene vores folk med en varm bituminøs blanding."

VI BIDRAGEDE TIL AT ØGE HANDELSMÆNGDEN MED NABOLANDENE

Minister Karaismailoğlu påpegede, at det endelige mål for hans arbejde er at styrke handel og turisme yderligere med en overlegen forståelse af service, og udtalte, at denne magt også øger velfærdsniveauet ved at vende tilbage til befolkningens og landets økonomi som merværdi. Karaismailoğlu bemærkede, at de med disse projekter har etableret hurtigere og mere komfortabel alternativ adgang til grænseportene i provinserne Ardahan, Iğdır og Ağrı, sagde Karaismailoğlu: "Vi har bidraget til at øge handelsvolumen med nabolandene. Derudover vil vejen blive forkortet med 72 kilometer med færdiggørelsen af ​​de igangværende forbedringsarbejder på den 37,6 kilometer lange sektion af den 3,7 kilometer lange Kars-Kağızman rute, hvorpå Den Røde Bro også er placeret. Således spares der i alt 7,5 millioner TL årligt, 3 millioner TL fra tid og 10,5 millioner TL fra fuelolie, og CO147-udledningen reduceres med XNUMX tons.

VI INVESTEREDE 7 MILLIARDER TL I KARS' TRANSPORT- OG KOMMUNIKATIONSINFRASTRUKTUR

Minister Karaismailoğlu sagde, at den stærke støtte, der gives til dem, er meget værdifuld, og at de fortsætter deres arbejde for at øge borgernes velfærd, "Fordi for os; 'Tjeneste for mennesker er tjeneste for Gud.' I vores motto er der intet andet formål end at tjene vores nation. Vi tilføjer vitalitet til produktion, beskæftigelse, handel, kultur, kunst og uddannelsesliv med vores igangværende projekter over hele Tyrkiet. Vi har aldrig glemt, at i dette land er nationen herre, og den politiske magt er tjeneren. Vi gav til nationen, hvad vi tog fra nationen. Vi skar i huslejen, vi åbnede byggepladser. I de sidste 19 år har vi investeret 7 milliarder TL i Kars' transport- og kommunikationsinfrastruktur. I Kars har vi udvidet de opdelte veje, som kun var 2003 kilometer i 22, til 273 kilometer i dag. Der var ingen 1 kilometers vej dækket med BSK her. Vi byggede præcis 378 kilometer BSK asfalterede veje," sagde han.

VI GJORDE KARS TIL ET CENTER FOR KOMBINERET TRANSPORT

"Vi har implementeret og foretager mange investeringer til udvikling af jernbanetransport i Kars såvel som på motorveje." Ved at bruge sine udtalelser fortsatte minister Karaismailoğlu sin tale som følger:

”Vi gjorde Kars til et center inden for kombineret transport. Ved at åbne Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje den 30. oktober 2017 skabte vi den korteste, det vil sige den mest fordelagtige handelskorridor, der forbinder Kina med London. En tjeneste bragte andre. Logistikindustrien havde brug for et center i Kars til opbevaring og distribution af den last, der kommer gennem denne handelskorridor. Vi gik straks i gang. Vi byggede Kars Logistics Center med en transportkapacitet på 412 tusinde tons og et logistikområde på 400 tusinde kvadratmeter og gjorde det muligt for det at starte sine forretningsaktiviteter. En ny lufthavn med moderne og æstetisk arkitektur, der passer til Kars. kazanvi nakkede. Vi øgede passagerkapaciteten til 3,5 millioner om året. Passagertrafikken, som var 2003 tusind i 54, steg til 2020 tusind 381 i 123 på trods af pandemien.

DET ER EN STÆRK ØKONOMI, DER TAGER OS OP MOD EKSTERNT PRES

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu påpegede, at infrastruktur og projekter er uundværlige for en stærk økonomi, sagde: "Det er en stærk økonomi, der vil gøre vores republik og vores nationale uafhængighed permanent, og som vil holde os oprejst over for eksterne tryk. Infrastruktur og projekter er uundværlige for en stærk økonomi. Vi kan hverken glemme skaden på dette land tidligere af dem, der cirkulerede og sagde "Vi vil være halal", og de kan heller ikke bede ambassadører og fremmede lande om at tage stilling mod Tyrkiet i dag. Disse mennesker vil give den nødvendige lektion i 2023 til dem, der hæver indsatsen i hvert projekt. Vores land har ikke et minut at miste. Vi skal arbejde, producere, udvikle og løfte vores nations velfærd endnu højere ved at realisere mange andre projekter. Af denne grund implementerer vi vores nationale transport- og infrastrukturpolitikker med en forståelse, der vil understøtte vores lands økonomiske og politiske magt. Vi viser vores kærlighed til vores hjemland ikke med ord, men med arbejde, arbejde og projekter.”

FOR AT FORBEREDE TYRKIET PÅ FREMTIDEN, FAVNDER VI HELE VORES LAND MED KÆMPE INVESTERINGER.

Påpeger, at betydningen af ​​Tyrkiet, som har været den mest attraktive geografi for bosættelsen af ​​mange civilisationer gennem historien med dets strategiske beliggenhed, er steget endnu mere med investeringer, projekter og tjenester, der er planlagt og gennemført med statens sind, minister for Transport Karaismailoğlu sagde: "Med enorme investeringer for at forberede Tyrkiet på fremtiden, er hele vores land næsten som broderi. Vi behandler. Kars er ikke længere den gamle Kars. Ligesom enhver provins, distrikt, landsby i Tyrkiet. Det fordøjede forandring, udvikling og fornyelse; opnået bedre; Der er nu en Kars, der er spændt på den nærmeste fremtid, hvor 'verden forbinder til Tyrkiet'. Vi har stort set løst Tyrkiets infrastrukturproblem, som har stået på i årevis. Vi har forvandlet Tyrkiet til en international korridor i enhver transportform mellem Asien, Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Kaukasus og det nordlige Sortehav. Vi tog vores opdelte motorvejslængde på tværs af landet fra 6 kilometer og øgede den til 100 kilometer. Bjergene var uigennemtrængelige; Vi krydsede tunneller og dale med broer. Vi øgede vores samlede tunnellængde fra 28 kilometer til 402 kilometer. Indtil 50 fornyede vi alle vores jernbaner, som stod urørt i 632 år. Ved at åbne Baku-Tbilisi-Kars-jernbanen, sørgede vi for en uafbrudt jernbaneforbindelse fra Asien til Europa.

TYRKIET, DER TILFREDS MED HVAD DER ER FÅET TIL DET, ER MEGET GAMMEL

Karaismailoğlu udtalte, at de gjorde flyselskabet til folkets vej, og at de nåede toppen inden for global luftfart, og afsluttede sin tale som følger:

"Med Istanbul Lufthavn, som vi åbnede med en enorm kapacitet den 29. oktober 2018, på årsdagen for vores republik, har vi gjort vores land til centrum for international luftfart. Vi nåede toppen inden for global luftfart. Husk, 'Hvad er behovet for Istanbul Lufthavn?' sagde de. I dag er de tavse over for vores lufthavns resultater. En lignende indvending. Så held og lykke kazanstilhed foran mig. Vi har set denne film meget. Verdens vigtigste transportprojekter Marmaray, Eurasia Tunnel, Yavuz Sultan Selim Bridge, Osmangazi Bridge, Istanbul-Izmir Highway viste samme holdning. Først protest, så tavshed. Vi står skulder ved skulder med vores nation. Vi lytter til dem, forstår dem og bestemmer vores lands behov i overensstemmelse hermed. Tyrkiet er tilfreds med det, der blev givet til det, meget gammelt. Vi har ingen intentioner om at kompromittere vores 'egenrådige' magtpolitik, som vi har fastholdt i 19 år, ikke kun over for interne, men også eksterne kræfter.”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar