Der er en forsinkelse i Yenimahalle Şentepe Cable Car Line

Der er en forsinkelse i Yenimahalle Şentepe Cable Car Line
Der er en forsinkelse i Yenimahalle Şentepe Cable Car Line
Tilmeld  


Svævebanelinjen, der betjener mellem EGO Generaldirektorat Yenimahalle-Şentepe Stationer, er midlertidigt lukket for drift den 19. marts 21, da de fysiske forhold i svævebanekabinerne ikke tillader sociale afstandsrejser inden for rammerne af Covid-2020-pandemien foranstaltninger.

I vores meddelelse dateret den 08. juni 2021 blev det delt med offentligheden, at vedligeholdelses- og inspektionsarbejdet af vores svævebanelinje, som har været lukket i femten måneder, er startet igen.

Fra den 01. juli 2021, med overgangen til tredje fase af den gradvise normaliseringsproces, er genåbningen af ​​Yenimahalle-Şentepe-svævebanen kommet i forgrunden, hvis de nødvendige betingelser er opfyldt. Men da svævebanedriften har været lukket i omkring femten måneder, blev det vurderet, at åbning af strækningen uden omfattende vedligeholdelse ville være ubelejligt med hensyn til passagersikkerhed og systemsikkerhed. Af denne grund er der fra den 07. juli 2021 påbegyndt tunge vedligeholdelsesarbejder for linjen af ​​vores organisation.

Efter den sidste inspektion fra vedligeholdelsesfirmaet blev det i denne sammenhæng fastslået af virksomheden, at rebet var ude af sikkerhedsstandarder på grund af brud og metaltab i rebet, der løb den første etape af anlægget. I denne ramme blev det oplyst, at rebet skulle fornyes i strækningen på 1.457 meter mellem Yenimahalle-TRT Senderstationer, som er første etape af strækningen.

SIDSTE STATUS PR. 15. NOVEMBER 2021

  • Leitner Teleferik Sistemleri Ltd. for udskiftning af 1 beskadiget zonereb. Sti. Kontrakten blev underskrevet med den 23.09.2021. Arbejdet forventes ifølge kontraktperioden afsluttet 21.01.2022.
  • I den sidste periode er den store vedligeholdelse af alle 20 pæle afsluttet.
  • Vedligeholdelsesarbejde af 105 hytter er afsluttet. Ifølge inspektionsresultaterne er klemmerne (det system, der gør det muligt for kabinen at holde på rebet) dele af 100 kabiner ubrugelige. 105 sæt kabineklemmer blev bestilt til hovedproducenten Leitner. På mødet afholdt for de 2 hovedpunkter (underkæbe-overkæbe) materialer, der blev beskadiget som følge af inspektionen, blev det oplyst, at det første parti (30 sæt) af de nødvendige hovedmaterialer vil blive leveret i sidste uge af november, og det andet parti (75 sæt) vil blive leveret i den sidste uge af januar 2022. rapporteret til os. Hvis leveringen sker på denne måde, vil der, selvom monteringen af ​​det nye reb er afsluttet, være behov for noget tid til udskiftning af kabineklemmedelene. Ifølge antallet af leverancer, der skal foretages, vil åbningen sandsynligvis være i februar/marts.

Sikkerheden for befolkningen i Ankara kommer først for os. Tovbanesystemet er blevet kraftigt eftersyn tre gange indtil videre, og hver vedligeholdelse tog en måned. Ved hver tung vedligeholdelse blev systemet stoppet og forblev lukket i en måned. I denne periode foregik transport af vores passagerer med busser.

Som et alternativ til kabelbanelinjen Yenimahalle-Cableentepe, som blev suspenderet den 21. marts 2020 med pandemiprocessens start under hensyntagen til folkesundheden;

Ved at øge antallet af eksisterende tjenester for vores køretøjer med linje nummer 271 Yenimahalle Metro Station-Şentepe, er antallet af 3 pendulfarter forsynet med i alt 2 køretøjer, 5 solo og 60 bælg, før processen, under hensyntagen til begrænsningerne for passagerer kapacitetsudnyttelsesrater på de dage og timer, hvor udgangsforbuddet anvendes; Med i alt 5 køretøjer, 2 solo- og 7 bælg, er et gennemsnit på 69 køretøjer blevet øget.

Denne service, som leveres af vores linje 271 for at imødekomme transportbehovet i regionen, vil fortsætte uafbrudt under vedligeholdelsen af ​​vores svævebane.

Derudover vil vores buslinje, der fungerer som et alternativ til svævebanelinjen, øjeblikkelig overvågning foretages af Fleet Tracking Center og feltovervågere afhængigt af passagerens tæthed, og offentlig transport vil blive leveret straks uden at foretage nogen af vores borgere lider.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar