Energieffektivitet tager det første skridt til en kulstoffri økonomi

Energieffektivitet tager det første skridt til en kulstoffri økonomi
Energieffektivitet tager det første skridt til en kulstoffri økonomi
Tilmeld  


De skiftende forhold med virkningen af ​​global opvarmning påvirker hele verden dag for dag. Tyrkiet arbejder inden for klimakrise for en bæredygtig verden og går ind i en ny æra med Paris-klimaaftalen.

Entek Elektrik General Manager Bilal Tuğrul Kaya understreger, at det er uundgåeligt for alle interessenter at handle samtidigt og i fællesskab for at Tyrkiet kan opfylde sin COXNUMX-fri økonomi dagsorden og forpligtelserne i Paris-klimaaftalen. Med den stigende efterspørgsel efter energi vil hele verden står over for forskellige scenarier på energiområdet. Med virkningen af ​​den globale opvarmning er der et fald i produktionen af ​​vandkraft- og vindkraftværker. I deres fokus kæmper hele verden med klimakrisen. Entek Elektrik General Manager Bilal Tuğrul Kaya udtaler, at ud over de skridt, som regeringerne har taget, skal industrifolkene selv mobiliseres i deres investeringer i energieffektivitet.

"For en kulstoffri økonomi er vi nødt til at gå fra mikro til makro"

Med henvisning til den seneste stigning i brændstof- og råvarepriser sagde Bilal Tuğrul Kaya: "Hovedmålet er at imødekomme den stigende energiefterspørgsel og samtidig kontrollere denne stigning med energieffektivitet og nye teknologier. Hvis vi vil producere output til en kulstoffri økonomi, er vi nødt til at gå fra mikro til makro,” siger han.

"De skridt, som industrifolkene skal tage, er meget vigtige"

Kaya udtalte, at med Paris-klimaaftalen vil den kulstoffri økonomi finde mere plads på Tyrkiets dagsorden; ”Med denne aftale er vi som land forpligtet til at holde den globale temperaturstigning under 2 grader. På COP26 blev det afsløret, at 1,5 grader ikke længere er muligt med de mål, landene har præsenteret, men 1,8 grader kan stadig nås. Dette medfører en stor betydningsfuldhed. Her er de skridt, som vores industrifolk skal tage, lige så vigtige som de foranstaltninger, der skal træffes af offentligheden. Effektivitetsinvesteringer vil understøtte Tyrkiets engagement med fælles handling fra alle interessenter."

Præstationsbaserede kontrakter for en COXNUMX-neutral økonomi

der understreger, at energieffektivitet og on-site (distribuerede) energiinvesteringer, der skal foretages gennem præstationsbaserede kontrakter, er kritiske både med hensyn til besparelser og med hensyn til kulstoffri økonomi; "Som Enspire Creative Energy Solutions sigter vi efter at producere output til en kulstoffri økonomi. For at sætte en stopper for klimakrisen er det fremtrædende, at enhver fabrik, der producerer, ikke kun foretager energieffektivitet og energiinvesteringer på stedet, men også gør den kulstoffri eller kulstoffattig. I denne forfølgelse vil vi gerne introducere præstationsbaserede kontrakter til vores industrifolk og producenter, som specifikt retter sig mod løsninger, herunder finansiering. Præstationsbaserede kontrakter bidrager til virksomheder ved at flytte deres ressourcer til andre områder, de har brug for, ved at finansiere sig selv, takket være virksomhedernes besparelser i energiomkostninger.

"Øget efterspørgsel bør balanceres med investeringer i energieffektivitet"

Kaya understregede, at den stigende efterspørgsel i industrien bør balanceres med energieffektivitet og on-site (distribuerede) energiproduktionsinvesteringer; "Realiseringen af ​​disse investeringer med præstationsbaserede kontrakter er meget vigtig i forhold til forpligtelserne i Paris-klimaaftalen. Nu åbner ikke kun effektivitet, men også kulstoffri effektivitet dagsorden. Vi går ind i en periode, hvor det vil være uundgåeligt for alle interessenter at handle samtidigt og i fællesskab. Præstationsbaserede kontrakter vil skille sig ud som et af de vigtigste investeringsværktøjer i denne periode."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar