Planter kan bygges i de skovklædte områder ved havkysten

Planter kan bygges i de skovklædte områder ved havkysten
Planter kan bygges i de skovklædte områder ved havkysten
Tilmeld  


Ifølge "bagforslaget", som AK-partiet har fremlagt til parlamentet, er kontraktperioderne i Maritime Enterprises og TCDD's privatiserede havne forlænget til 49 år. Fisk kan produceres i vandet i skoven, og der kan bygges anlæg i skovområderne ved havet.

Ifølge nyheden om Mustafa Çakır fra republikken AK-partiet fremlagde et nyt "poseforslag" for Folketinget. Ifølge forslaget øges kontraktvilkårene i privatiserede havne, der tilhører Turkish Maritime Enterprises og TCDD, til 49 år. Reglerne indført med "tasketilbuddet" er som følger:

Skovvande kan bruges i fiskeopdræt. Her vil der blive produceret ørredyngel. Der kan etableres faciliteter til fiske-, muslinge- og østersopdræt i skovområder nær søer, dæmninger og kyst. Skovene på kysten vil blive udlejet til virksomheder.

– Med forslaget fjernes 2 procent TRT-andel fra elforbruget og 0.7 procent energifondsnedskæringer. Implementeringen begynder dog den 1. januar. Der blev ikke lavet nogen regulering af 18 procent moms, som er hovedbelastningen på fakturaen.

– Kontraktperioderne for privatiserede havne tilhørende Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ og TCDD, som er mindre end 49 år, kan forlænges med op til 49 år. Til dette vil det være nødvendigt at opgive retssagerne og opfylde alle forpligtelser. Hvis der besluttes en tidsforlængelse, vil der blive underskrevet en tillægskontrakt.

– Der indføres en gradvis tarif på el. De, der forbruger mere end tilsvarende abonnentgrupper, vil betale mere. Et niveau, der passer til den normale forbrugsmængde, vil blive fastsat for abonnentgruppen. Ekstraomkostninger som følge af forbrug vil blive afspejlet for abonnenter, der forbruger over dette niveau.

– Suspensionsperioden for ansøgninger om olieefterforskning, som er 90 dage, reduceres til 60 dage. I forslaget hed det: "Den lange ansøgningsproces får investoren til at forlade vores land på grund af mulige ændringer i valutakurser."

– Investeringspladstildelingen, som kaldes projektbaseret investering, forudsat investeringer med strategisk betydning, teknologisk indhold og høj merværdi, gennemføres i form af "uafhængig og permanent servitutsret" i 49 år til fordel for reelle og juridiske personer. På denne måde blev det anført, at det havde til formål at eliminere sikkerhedsproblemet, man stødte på i investeringslån, og at fremskynde investeringerne.

Tilståelse af vand i 'pose'

I forslaget blev det indrømmet, at "kvalitetsvandressourcerne" i landet er hastigt faldende: "I fiskeopdræt er der behov for kvalitet og kontinuerlige vandressourcer, der ligger langt fra industrianlæg, hvor forureningen er på et minimumsniveau. Imidlertid falder de kvalitetsvandressourcer, der er nødvendige for udviklingen af ​​sektoren, dag for dag.

Uagtsomhed opstod

Uforsigtigheden med at lave loven med "poseforslaget" blev også afsløret endnu en gang. I sidste måned blev kooperativer forpligtet til at være partnere i fagforeninger og fagforeninger i centrale fagforeninger, for at kooperativer kunne fungere som formidlere for offentligt finansierede landbrugsstøtter. Det var dog "glemt", at der skulle tages en beslutning på andelsforeningernes generalforsamlinger hertil. Til dette blev implementeringsperioden udskudt to år senere.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar