Eti Maden Boron Operations Directorate skal rekruttere 1 handicappet arbejdstager

Eti Mine Boron Operations Directorate
Eti Mine Boron Operations Directorate
Tilmeld  


1 FUNKTIONSHÆMPEDE FASTE MEDARBEJDER VIL BLI ÅBNE FOR ETİ MADEN İŞLETİŞLERİ GENERALDIREKTORAT KIRKA BOR OPERATIVE DIRECTORATE

For detaljer om annonce KLIK HER

Arbejdsstyrke blev anmodet fra Generaldirektoratet for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor, Eskişehir Provincial Directorate of Labor and Employment Agency, for at rekruttere 1 handicappet fastansat fra vores Enterprise Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) inden for rammerne af bestemmelserne i den relevante lovgivning, og den førnævnte anmodning blev anmodet om at blive offentliggjort pr. 25.11.2021.

De ønskede betingelser for 1 fast ansat med et pågældende handicap vil blive offentliggjort på iskur.gov.tr-webstedet af Generaldirektoratet for Turkish Employment Agency, Eskişehir Provincial Directorate of Labor and Employment Agency, og tilbudsgiverne skal følge ovennævnte bekendtgørelse.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar