Eti Maden Operations Generaldirektorat skal rekruttere 1 tidligere dømt arbejder

Eti Mine Boron Operations Directorate
Eti Mine Boron Operations Directorate
Tilmeld  


ETİ MADEN İŞLETİŞLERİ GENERALDIREKTORAT BIGADİÇ BOR LEDELSE TIDLIGERE DOMME/TMY 1 FASTE MEDARBEJDER VIL BLI ÅBNE

For detaljer om annonce KLIK HER

Der er blevet anmodet om en anmodning om arbejdsstyrke fra generaldirektoratet for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor, Balıkesir Provincial Directorate of Labor and Employment Agency, for at rekruttere tidligere straffefanger/TMY 1 fast ansat fra Bigadiç Boron Operations Directorate (Bigadiç/BALIKESİR) inden for rammer for bestemmelserne i den relevante lovgivning, der anmodes om at blive offentliggjort.

Betingelserne for den førnævnte tidligere dømte/TMY 1 fastansatte er opfyldt af Generaldirektoratet for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor, Balıkesir provinsdirektorat for arbejds- og arbejdsformidling, http://www.iskur.gov.tr Den vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og tilbudsgiverne skal følge med i annonceringen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar