Eti Maden Operations Generaldirektorat skal rekruttere 8 fastansatte

Eti Maden Operations Generaldirektorat for at rekruttere 1 ex-Convict Worker
generaldirektorat for kødminedrift
Tilmeld  


I henhold til bestemmelserne i forordningen om de procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer, skal Eti Maden Enterprises Emet Boron Operations Directorate (Emet/KÜTAHYA) ansætte i alt 8 fastansatte medarbejdere, hvis karakteristika er specificeret i nedenstående tabel, fra Tavşanlı Service Center i provinsdirektoratet for Kütahya Labor and Employment Agency, blev der anmodet om arbejdskraft, og det blev anmodet om, at vores anmodning blev offentliggjort den 06.12.2021.

For detaljer om annonce KLIK HER

Den førnævnte meddelelse om arbejdsstyrken vil blive offentliggjort af det førnævnte provinsdirektorat på det tyrkiske arbejdsformidlingskontor iskur.gov.tr-websted den 06.12.2021, og tilbudsgiverne skal følge den førnævnte meddelelse.

Generaldirektoratet for kødminevirksomheder vil rekruttere fastansatte

Vær den første til at kommentere

Yorumlar