Generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder skal rekruttere 5 tidligere dømte arbejdere

generaldirektorat for landbrugsvirksomheder
generaldirektorat for landbrugsvirksomheder
Tilmeld  


At arbejde i Generaldirektoratet for Landbrugsvirksomheder Ceylanpınar, Polatlı, Altınova, Gözlü og Gæster; I henhold til artikel 4857 i arbejdsloven nr. 30 vil den blive anvendt på de offentlige institutioner og organisationer ved rekruttering af tidligere straffefanger eller personer, der er såret, som ikke skal være uarbejdsdygtige i kampen mod terrorisme som arbejdere. Inden for rammerne af bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper vil 5 tidligere dømte arbejdstagere blive rekrutteret gennem det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR) til at blive ansat som midlertidige sæsonarbejdere.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

1. Tyrkiske noble udlændinge nr. 2527 til frit at udøve deres erhverv og kunst i Tyrkiet, i offentlige, private institutioner eller arbejdspladser

At være tyrkisk statsborger, uden at det berører bestemmelserne i loven om beskæftigelse.

2. At være mellem 18-35 år fra ansøgningsfristen.

3. At være bosat i provinsen eller distrikterne på den arbejdsplads, som de gælder for.

4. Selv hvis de er benådet, forudsat at de ikke er dømt for forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, forbrydelser mod det nationale forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, seksuelle overgreb eller seksuelt misbrug af et barn; underslæb, underslæb, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillidsbrud, svigagtig konkurs, budsvindel, snyd med udførelse af handlingen, formuegoder som følge af kriminalitet, som er idømt fængsel i et år eller mere for en forsætlig forbrydelse , eller uanset straffetiden. De, der er dømt for hvidvask- eller smugleri, dem, der har fuldført deres afsoning, dem, hvis dom er blevet udsat, dem, der er løsladt på prøve, og de, der nyder godt af betinget fængsel, skal attestere deres status med en tidligere straffedomsattest.

5. At føre betingelserne i særloven eller anden lovgivning.

6. Må ikke være relateret til militærtjeneste (at have udført, suspenderet eller fritaget),

7. ikke fratages brugen af ​​offentlige rettigheder,

8. Ikke at have nogen helbredsproblemer, der forhindrer ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

9. At være uddannet fra mindst grundskole, højst gymnasial uddannelse (gymnasium og tilsvarende).

10. For at dimittere fra de afdelinger, der er angivet i arbejdsstyrkekravene fra den sidste dag af ansøgningen,

11. Ikke at modtage alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

12. Prøveperioden for de arbejdere, der skal rekrutteres, er tres dage, og ansættelseskontrakten for dem, der fejler inden for prøveperioden, opsiges uden kompensation uden at vente på opsigelsesperioden.

13. Kandidater anses for at have accepteret skifteholdsordren og bør ikke have en hindring for at arbejde på skiftehold.

14. Kandidater vil kun kunne ansøge om ét erhverv fra listen offentliggjort af det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR), forudsat at de er bosat i provinsen og distrikterne i den provins, hvortil den arbejdsplads, de vil søge til.

15. Blandt kandidaterne kan de, der viser sig at have afgivet urigtige erklæringer, og de, der senere er fast besluttet på ikke at opfylde betingelserne, blive opsagt af administrationen på alle stadier af annonceringen/eksamen/opgaveprocessen.

16. Ret til praktisk mundtlig eksamen kazanKandidater, der ikke deltager til eksamen på de annoncerede eksamensdatoer, anses for at have mistet retten til at gå til eksamen.

17. Må ikke afskediges fra tjeneste eller erhverv i overensstemmelse med den relevante disciplinære lovgivning i offentlige institutioner og organisationer.

18. Kandidater, der ikke har de kvalifikationer, der kræves for ansættelse som følge af ansættelsen, og de, der har afgivet falske, vildledende eller falske udtalelser og er placeret i deres præferencer, vil ikke blive udpeget. Selvom det er gjort, vil tildelingsprocessen blive aflyst. Kandidater, der ikke indsender de nødvendige dokumenter i tide, selv om de opfylder kvalifikationerne og betingelserne for de stillinger, de er placeret i, vil ikke blive udpeget.

19. Ret til at blive udpeget kazanDet vil blive fastlagt blandt antallet af reservekandidater, der vil være behov for, i stedet for dem, der ikke er begyndt at arbejde samtidig og ikke kan påbegyndes, fordi de ikke opfylder betingelserne for ansættelse.

ANSØGNINGSMETODE, STED, DATO NOTARLOTPROCEDURER OG ANMELDELSE AF RESULTATER

1. Ansøgninger vil blive foretaget elektronisk på det tyrkiske arbejdsformidlingskontors (İŞKUR) websted mellem 06.-10. december 2021. (Ansøgninger indsendt personligt, pr. post eller e-mail vil ikke blive accepteret).

2. Hver kandidat vil kun kunne ansøge om én arbejdsplads og én profession fra listen offentliggjort på İŞKUR-webstedet.

3. Efter at de krævede dokumenter fra de ansøgere, hvis ansøgninger er godkendt af İŞ-KUR, er blevet undersøgt af dokumentgennemgangskommissionen, har de, hvis dokumenter er fuldstændige, og som findes at opfylde de angivne betingelser, ret til en notaroffentlig lodtrækning. kazande vil gøre ondt. (nødvendige dokumenter https://tigem.gov.tr vil blive annonceret på hjemmesiden)

4. Blandt de kandidater, der er anmeldt af İŞ-KUR til Generaldirektoratet for Landbrugsvirksomheder og fundet opfylder betingelserne efter dokumentkontrol, vil 4 (fire) gange antallet af annoncerede titler og det samme antal stedfortrædere blive bestemt ved lodtrækning i overværelse af en notar. (Samme metode vil blive anvendt på de kandidater, der har fortrinsret i stillingsopslag).

5. I tilfælde af at antallet af kandidater, som er underrettet af İŞ-KUR, og som viser sig at opfylde betingelserne, efter at papirarbejdet er kontrolleret, overstiger 4 (fire) gange antallet af arbejdere, der skal rekrutteres, vil kandidaterne blive underkastet til en notars lodtrækning. Notartegning vil blive afholdt den 11.01.2022 kl. 10:00 på Ankara Bulvarı TİGEM Social Facilities 06560 Gazi Mahallesi-Yenimahalle/ANKARA adresse. På grund af de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​COVID-19-epidemien, vil et begrænset antal kandidater blive accepteret til hallen, hvor Koranen vil blive holdt. I tilfælde af en ændring i dato og sted for tegningen, vil en meddelelse blive offentliggjort på hjemmesiden for vores generaldirektorat (tigem.gov.tr/).

6. Resultaterne af lodtrækningen og alle andre annonceringer vil blive annonceret på (tigem.gov.tr/), og der vil ikke blive givet skriftlig meddelelse til kandidaterne.

7. Anvendt mundtlig eksamensresultat og kazanDe påkrævede dokumenter vedrørende kandidaten vil blive annonceret på internetadressen til vores generaldirektorat (tigem.gov.tr/) på samme måde. Der vil ikke blive givet besked til personens adresse via mail.

8. Oplysninger, der skal gives til de kandidater, hvis ansøgninger accepteres af İŞ-KUR, annoncering af resultaterne og indkaldelser vil kun blive foretaget på webstedet for vores generaldirektorat (tigem.gov.tr/).

Vær den første til at kommentere

Yorumlar