Ministeriet for Indenrigsministeriet rekrutterer 124 kontraherede medarbejdere

Indenrigsministeriet
Indenrigsministeriet
Tilmeld  


Indenrigsministeriet vil rekruttere 124 kontraktansatte medarbejdere. Ansøgningsfrist er den 2. december 2021

Fra indenrigsministeriet:

ANMELDELSE AF ADGANGS- (MUNDTLIG) EKSAMEN VEDRØRENDE KØB AF 4/B KONTRAKTERET PERSONALE TIL AT ARBEJDE I CENTRAL OG PROVINCIEL ORGANISATION

Inden for rammerne af principperne vedrørende ansættelse af kontraktansat personale og dets bilag og ændringer, som blev sat i kraft med Ministerrådets beslutning af 657/4/06 og nummereret 06/1978 i henhold til stk. (B) i artikel 7 af tjenestemandsloven nr. 15754; Kontraheret personale vil blive rekrutteret til i alt 1 ledige stillinger, hvis antal og titel er specificeret i tabellerne nr. Bilag-2 og Bilag-124 nedenfor, for at blive ansat under kommando af den centrale og provinsielle organisation i vores ministerium, med adgangsprøven (mundtlig) i Ankara mellem 22.-29. december 2021. .

For detaljer om annonce KLIK HER

indenrigsministeriet kontraheret personale vil ansætte

indenrigsministeriet kontraheret personale vil ansætte

indenrigsministeriet kontraheret personale vil ansætte

KRAV FOR ANSØGNING TIL GENERELT

1- At have de kvalifikationer, der er specificeret i underafsnit (A) i den ændrede artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

(a) at være statsborger i Republikken Tyrkiet,

(b) Må ikke fratages offentlige rettigheder,

(c) selv om de i artikel 53 i den tyrkiske straffelov specificerede perioder er udløbet; forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om benådet eller fængslet i et år eller mere for en forsætligt begået forbrydelse, forbrydelser mod forfatningsordenen og denne ordens funktion, underslæb, underslæb, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, brud på tillid, svigagtig Ikke at blive dømt for konkurs, budsvindel, manipulation af præstationer, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling,

(d) Med hensyn til militærtjeneste for mandlige kandidater; ikke at være i værnepligt, ikke at være myndig eller at have aftjent aktiv værnepligt, hvis han har nået den værnepligtige alder, eller at blive udsat eller forflyttet til reserveklassen,

(d) Uden at det berører bestemmelserne i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 53, ikke at have en psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sit hverv uafbrudt,

2- Ikke at være fyldt 35 år den 01. januar i det år, hvor den mundtlige prøve afholdes (dem født efter 01/1986/XNUMX),

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar