Izmir Thessaloniki Ship Expeditions er på dagsordenen igen

Izmir Thessaloniki Ship Expeditions er på dagsordenen igen
Izmir Thessaloniki Ship Expeditions er på dagsordenen igen
Tilmeld  


Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester Tunç Soyer var vært for Michael Christos Diamessis, Grækenlands ambassadør i Ankara, som var på afskedsbesøg på grund af udløbet af hans embedsperiode. Præsident Soyer sagde, at de vil begynde at arbejde igen for sørejseprojektet Thessaloniki - Izmir, som blev udskudt på grund af pandemien.

Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester Tunç Soyer var vært for den græske ambassadør i Ankara Michael Christos Diamessis og Izmirs generalkonsul Despoina Balkiza på sit kontor. Ambassadør Diamessis takkede præsident Tunç Soyer for den støtte, han gav til bilaterale forbindelser under sit afskedsbesøg på grund af afslutningen af ​​hans embedsperiode, og sagde: "Vi er taknemmelige for denne støtte, du har givet, selvom der ikke er særlig tætte forbindelser mellem staterne. Vi har en fælles historie, gode og dårlige minder. Vi vil kun fortsætte med gode minder fra nu af," sagde han. Præsident Tunç Soyer sagde: "Det er præcis derfor, vi skal forbedre vores forhold. Fremtiden er vores. Vi vil gå videre med solidaritet,” sagde han.

Diamessis udtrykte, at han vil vende tilbage til İzmir, når han går på pension, og talte om vigtigheden af ​​at udvikle relationerne mellem İzmir og Thessaloniki. Præsident Soyer sagde: "Vi ønsker at starte Thessaloniki-Izmir krydstogterne. Dette projekt er blevet forsinket på grund af pandemien, men vi vil starte arbejdet igen," sagde han. Ved afslutningen af ​​besøget forærede præsident Soyer ambassadør Diamessis en plakette med en olivengrenfigur på.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar