Kartepe Cable Car Pre-Qualification Udbud afholdt

Kartepe Cable Car Pre-Qualification Udbud afholdt
Kartepe Cable Car Pre-Qualification Udbud afholdt
Tilmeld  


Den første udbudsfase af Kartepe Cable Car Line-projektet, som vil blive bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality inden for rammerne af Industry Cooperation Program (SIP) under Ministeriet for Industri og Teknologi, blev afholdt. Inden for rammerne af udbuddet afgivet af 3 virksomheder, afholdes andet og tredje møde med virksomhederne i november, og deres bud modtages.

UDGIVET ONLINE

Udbuddet af Tyrkiets første nationale kabelbaneprojekt blev afholdt i Kocaeli Metropolitan Kommunes udbudshal. Udbuddet, hvor virksomhedens embedsmænd var til stede, blev offentliggjort online.

3 DELTAGET I SELSKABET

Mens 3 virksomheder indsendte sager til svævebanelinjen, blev dokumenterne undersøgt én efter én. Det blev erfaret, at mens alle tre virksomheders dokumenter blev godkendt, ville det andet og tredje udbud afholdes for tekniske specifikationer og pristilbud.

METROPOLITAN ØNSKER AT STARTE PROJEKTET ASAP

Leitner AG/SpA, Grant Yapı Teleferik og Bartholet Maschinensau AG-Kırtur Tourism partnerskab deltog i prækvalifikationsudbuddet ved at indsende et dossier. Lederen af ​​udbudskommissionen, Rail Systems Branch Manager Fatih Gürel, understregede over for virksomhederne, at de ønskede at starte projektet så hurtigt som muligt, og at de skulle skynde sig at afslutte processen.

VIRKSOMHEDER ANMODER TID

Virksomhedens embedsmænd anmodede derimod om tid indtil udgangen af ​​november til at udføre udenlandsk korrespondance. Mens deres krav blev imødekommet positivt, blev virksomhederne mindet om, at Metropolitan ønskede at starte og afslutte projektet med det samme.

DEN FØRSTE LOKALE OG NATIONALE TOVBIL

Den første indenlandske og nationale kabelbanelinje i Tyrkiet, som vil blive bygget med ministeriet for industri og teknologi og vil køre mellem Derbent og Kuzuyayla, vil være 4 tusind 695 meter.

MEDFØRER 1500 PERSONER I TIMEN

I svævebaneprojektet, som vil omfatte 2 stationer, vil 10 kahytter til 73 personer betjene. Højdeafstanden på svævebanen med en kapacitet på 1500 personer i timen bliver 1090 meter.

MÅL AT VÆRE ÅBENT I 2023

Derfor vil startniveauet være 331 meter og ankomstniveauet vil være 1421 meter. Afstanden mellem de to stationer vil blive overskredet på 14 minutter. Svævebanen er planlagt til at stå færdig og taget i brug i 2023.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar