Ministeriet for familie- og socialtjenester skal rekruttere 15 kontraktansatte it-medarbejdere

Ministeriet for Familie- og Socialforvaltning
Ministeriet for Familie- og Socialforvaltning
Tilmeld  


Skal ansættes i Centralorganisationen for Ministeriet for Familie- og Socialtjenester, "Principper og principper vedrørende ansættelse af kontraktansat it-personale i store informationsbehandlingsenheder i offentlige institutioner og organisationer" offentliggjort i Lovtidende af 375 og nummer 6, baseret på den supplerende artikel 31.12.2008 i lovdekret nr. 27097. I overensstemmelse med artikel 8, stk. 15 i procedureforordningen, vil XNUMX (femten) kontrakterede IT-personale blive ansat.

For detaljer om annonce KLIK HER

GENERELLE ANVENDELSESKRAV

a) At overholde de generelle betingelser, der er angivet i artikel 657 i lov om tjenestemænd nr. 48,

b) At studere fra fire-årig computeringeniør, software engineering, elektroteknik, elektronisk ingeniørarbejde, elektrisk elektronisk ingeniør og industrielt ingeniørafdelinger på fakulteterne eller institutionerne for videregående uddannelser, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for Højere Uddannelse,

c) Bortset fra de i litra b) nævnte, fra ingeniørafdelingerne på fakulteter, der leverer fireårig uddannelse, institutter for natur- og litteraturvidenskab, uddannelses- og pædagogiske videnskaber, institutter, der tilbyder undervisning i computere og teknologi, samt statistik, matematik- og fysikafdelinger, eller fra et kollegium, hvis ækvivalens er godkendt af Videregående Uddannelsesråd Kandidater fra andre videregående uddannelsesinstitutioner end nævnt i dette afsnit kan søge om 2 gange det månedlige bruttooverenskomstlønloft.

d) Mindst 3 (tre) år for software, softwaredesign og udvikling, styring af denne proces eller installation og styring af store netværkssystemer, mindst 5 (tre) år for dem, der ikke vil overstige det dobbelte af lønloftet, mindst 4 (fem) år for dem, der ikke vil overstige tre gange lønloftet. At have mindst 8 (otte) års erhvervserfaring for dem, der ikke vil overstige 657 (fire) gange, (Ved fastsættelse af erhvervserfaring; som et IT-personale, fast personale omfattet af lov nr. 4 eller underlagt underafsnit (B) i artikel 399 i samme lov og lovdekret nr. XNUMX. Tjenesteperioder dokumenteret som informatikpersonale i arbejdstagerstatus ved at betale præmier til sociale medier sikkerhedsinstitutioner i kontrakterede tjenester og i den private sektor tages i betragtning),

e) At dokumentere, at han / hun kender mindst to af de aktuelle programmeringssprog, forudsat at de har viden om hardwaren til computerudstyret og den etablerede netværksadministration og sikkerhed,

f) For mandlige kandidater, hvis han ikke har nået den aktive værnepligtsalder, eller hvis han har nået værnepligtsalderen, at have aftjent sin regulære værnepligt eller at blive fritaget eller udsat eller overført til reserveklassen.

ANVENDELSESFORM, STED OG DATO

Ansøgninger modtages digitalt i tidsrummet 19.11.2021 – 06.12.2021 indtil kl. 18. Kandidater, der ønsker at tage eksamen, kan ansøge via e-forvaltning (Ministry of Family and Social Services / Career Gate) og Career Gate på alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr. Ansøgninger indgivet pr. post eller på anden måde accepteres ikke.

Kandidaten selv er ansvarlig for, at ansøgningsprocessen er korrekt, fuldstændig og i overensstemmelse med de spørgsmål, der er specificeret i meddelelsen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar