Otokar vil introducere sine muligheder i landsystemer i Sydamerika

Otokar vil introducere sine muligheder i landsystemer i Sydamerika
Otokar vil introducere sine muligheder i landsystemer i Sydamerika
Tilmeld  


Ved at styrke sin position i verdens forsvarsindustri dag for dag fortsætter Otokar med at fremme sine muligheder globalt. Otokar, den mest erfarne virksomhed i Tyrkiet med sine 34 års erfaring inden for landsystemer, vil introducere sit brede produktsortiment inden for pansrede køretøjer på Expodefensa 29-messen, som afholdes i Bogota, hovedstaden i Colombia, mellem den 1. 2021. december.

Et af selskaberne i Koç Group, Tyrkiets globale producent af landsystemer, Otokar, fortsætter med at promovere sine pansrede køretøjer på de vigtigste messer i branchen. Otokar repræsenterer Tyrkiet med succes på den globale arena inden for forsvarsindustri og deltager i Expodefensa 2021 Fair, som afholdes i Bogota, hovedstaden i Colombia. Under den tre dage lange messe vil Otokar introducere sit brede produktsortiment bestående af verdensberømte pansrede køretøjer.

Otokar General Manager Serdar Görgüç sagde, at de fremmede virksomhedens ingeniørkraft, designevne og overlegenhed inden for teknologi ved arrangementer, der blev afholdt over hele verden, og sagde: "Ved at opnå nye succeser i verdens forsvarsindustri dag for dag har Otokar en global skala med sine knowhow, engineering, R&D og fortsætter med at skabe sig et navn med teknologioverførsel. Ved at deltage i messer afholdt på fem kontinenter repræsenterer Tyrkiet forsvarsindustrien på den bedste måde i verden, og vi ser disse messer som et vigtigt værktøj til at komme sammen med vores nuværende og potentielle brugere.

Görgüç påpegede, at de køretøjer, der er udviklet og produceret af Otokar til nuværende og fremtidige trusler, i øjeblikket bruges i Sydamerika; "Vi stræber efter at levere de bedste produkter og tjenester til vores mere end 35 forskellige brugere i mere end 55 venlige og allierede lande rundt om i verden, inklusive den tyrkiske hær og sikkerhedsstyrker. Vi afspejler de erfaringer, vi har fået i forskellige klimaer og geografier i Tyrkiet og i verden, til vores undersøgelser af køretøjsudvikling. Sydamerika er også blandt Otokars vigtige markeder. Som Otokar følger vi tæt eksportmulighederne i regionen og sigter mod at udvikle nye samarbejder. Vores mål, som Tyrkiets førende producent af landsystemer, er at fortsætte vores bidrag til landets eksport med vores produkt-, R&D- og teknologioverførselskapacitet på globale markeder."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar