Reaktortrykbeholder fra anden enhed af Akkuyu NPP sendt til Tyrkiet

Reaktortrykbeholder fra anden enhed Akkuyu Ngs sendt til Tyrkiet
Reaktortrykbeholder fra anden enhed Akkuyu Ngs sendt til Tyrkiet
Tilmeld  


Reaktortrykbeholderen produceret til den anden enhed af Akkuyu Nuclear Power Plant (NGS) blev bygget af AEM Technologies A.Ş., som er en del af Atomenergomash A.Ş., maskinbygningsafdelingen af ​​Russian State Atomic Energy Corporation Rosatom , Izhorsk Fabrikaları Kamu A.Ş. Han var på vej til Tyrkiet fra sit felt.

Eksperter fra Izhorsk-fabrikkerne begyndte at producere reaktortrykbeholderen i marts 2019 inden for rammerne af aftalen. Under produktionsprocessen fandt alle tests relateret til kontroludstyret af in-body-enhederne og dækslet, samt hydrotestning af udstyret med det øvre blokdæksel, sted. Alle geometriske parametre, koordineringen af ​​elementerne og den høje kvalitet af produktet blev bekræftet af kommissionen. Efter alle test blev den adskilt og pakket igen for at lette transporten.

Reaktortrykbeholderen vil gå til Akkuyu NPP-stedet ad søvejen. Udstyret vil tilbagelægge mere end 9 kilometer på sin rejse fra havnen i St. Petersborg til den sydlige kyst af Tyrkiet.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar