Servicestandarden stiger inden for offentlig transport med data- og kunstig intelligensteknologi i Konya

Servicestandarden er stigende i offentlig transport med data- og kunstig intelligensteknologi i Konya
Servicestandarden er stigende i offentlig transport med data- og kunstig intelligensteknologi i Konya
Tilmeld  


Konya Metropolitan Municipality, med sin prisvindende applikation "Public Transport Line Management System", implementeret for første gang i Tyrkiet, bruger data og kunstig intelligens-teknologier til at forbedre den service, som befolkningen i Konya modtager i offentlig transport. Konya Metropolitan Municipalitys borgmester Uğur İbrahim Altay sagde, at de har bragt et innovativt system og forståelse til offentlig transport inden for smart transport med deres arbejde inden for rammerne af Konya Model Municipality.

Med Public Transport Line Management System bestemmer Konya Metropolitan Municipality kravene og adfærden for offentlig transport baseret på data og foretager forbedringer til disse krav.

Konya Metropolitan Kommunes borgmester Uğur İbrahim Altay sagde, at de sigter mod at forbedre den service, som borgerne modtager i offentlig transport i Konya, med Line Management System, et innovativt beslutningsstøttesystem for offentlig transport, der bruger data og kunstig intelligens-teknologier.

Borgmester Altay bemærkede, at de har implementeret eksemplariske værker i offentlig transport med Konya Model Municipality-tilgangen, og sagde: "De offentlige transportsystemer i vores land er generelt skabt for at informere passagererne om det offentlige transportkøretøj og den linje, de vil bruge, eller for at rejseplanlægning. Med dette system optimerer vi udover passagerinformationsaktiviteter den offentlige transportservice, der tilbydes vores passagerer; Det gør vi ved at analysere den offentlige transports mobilitet og ydeevne. Med vores arbejde her bringer vi et innovativt system og forståelse inden for offentlig transport inden for smart transport. I systemet implementeret for første gang i Tyrkiet af Konya Metropolitan Municipality og tildelt på SUMMITS International AUS Summit, forståelse af makroskalaaktiviteten med heat map-analyse, linjebaserede analyser og linjepræstationer, linjelighedsanalyse for at sikre korrekt beslutning- fremstilling, detaljeret turanalyse af strækninger, Vi leverer serviceniveau-funktionen, bestemmelse af stop-ydelser med stop-baserede analyser, bestemmelse af rejseproduktionen af ​​regionerne takket være de region-baserede analyser, initial-ankomstanalysen til forstå bymobiliteten og bestemmelsen af ​​den offentlige transports præstationer. "sagde.

MASSE TRANSPORT LINE MANAGEMENT SYSTEM

Linjestyringssystem for offentlig transport; Det er et offentlig transportanalyse og -styringssystem, der bruger innovative big data-teknologier til at forbedre den eksisterende service og opfylde borgernes behov i investeringer, der skal foretages i offentlig transport ved at bruge smartkortdata fra Konya Metropolitan Municipality til at udtrække rejser og passagermobilitet i byen på makro-, meso- og mikroniveau.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar