TÜMOSAN skal producere motorer til den tyrkiske flåde i 10 år

TÜMOSAN skal producere motorer til den tyrkiske flåde i 10 år
TÜMOSAN skal producere motorer til den tyrkiske flåde i 10 år
Tilmeld  


En strategisk samarbejdsaftale blev underskrevet mellem Tyrkiets første indenlandske og nationale dieselmotorproducent TÜMOSAN og Gölcük skibsværftskommando under det nationale forsvars generaldirektorat for skibsværfter. Inden for aftalens rammer vil TÜMOSAN producere motorer til den tyrkiske flåde i 10 år.

Sidste år blev 2 diesel marinemotorer udviklet af TÜMOSAN testet på Gölcük skibsværft. Som et resultat af test-, inspektions-, evaluerings- og acceptaktiviteterne blev der underskrevet en strategisk samarbejdsaftale mellem TÜMOSAN og Generaldirektoratet for Skibsværfts (MSB) Generaldirektoratet for Skibsværfter, Gölcük Shipyard Command.

TÜMOSAN General Manager Halim Tosun sagde: "Med denne aftale vil TÜMOSAN være den eneste kilde til levering af fremdrift og flydende militære marinekøretøjsmotorer i 10 år, undtagen af ​​ekstraordinære og force majeure-årsager."

Han sagde, at de er stolte af at bidrage til nationaliseringen af ​​den tyrkiske forsvarsindustri. Tosun sagde: "Med vores indenlandske og nationale produktionspolitik fortsætter vi vores F&U-studier med fuld fart og motivation. Vi vil fortsætte med at støtte den tyrkiske forsvarsindustri med vores 12 procent indenlandske og nationale motorer og vores lands nationale udviklingstræk med vores fremtidige undersøgelser. TÜMOSAN Marine Engine Project blev indledt for at udvikle løsninger, som Tyrkiet har brug for, både til brug af hjælpemotorer og marinegeneratorer og til typemotorer, der kan bruges på både med en gennemsnitlig længde på 75 meter. Med projektet er det muligt at tilbyde og integrere økonomiske og national-hjemlige løsninger fra 550 hestekræfter til XNUMX hestekræfter til vigtige vandvejsplatforme i Tyrkiet, som er omgivet af hav på tre sider.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar