Vinterdækalarm til chauffører før den kommende vintersæson fra ABB

Vinterdækalarm til chauffører før den kommende vintersæson fra ABB
Vinterdækalarm til chauffører før den kommende vintersæson fra ABB
Tilmeld  


Ankara Metropolitan Municipality advarede hovedstadens borgere om at tage de nødvendige forholdsregler på grund af den forestående vintersæson. I en opfordring til borgerne om at tage vinterdæk på uden at vente på snefald, udsendte hovedstadskommunen en meddelelse og sagde: "Vi beder jer venligst tage jeres forholdsregler i disse dage, hvor det kolde vejr melder sig, og at sætte jeres vinterdæk på jeres køretøjer for din sikkerhed."

Ankara Metropolitan Municipality advarede indbyggerne i hovedstaden, før temperaturerne forventes at falde pludseligt ifølge de meteorologiske prognoser og det forventede snefald.

Hovedstadskommunen, der vil have borgerne til at tage forholdsregler inden den kommende vintersæson, advarede bilisterne om hurtigst muligt at tage vinterdæk på.

BØRERE BLIVER ADVARET FRA LED-SKÆRMERE RUNDT BYEN

Hovedstadskommunen advarede hovedstadens befolkning gennem trafikskærme, især LED-skærme, og udsendte en meddelelse på sine sociale mediekonti og sagde: "Vi beder dig venligst tage dine forholdsregler i disse dage, hvor det kolde vejr viser sig, og at sæt dine vinterdæk på dine køretøjer for din sikkerhed."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar