Ankara Istanbul højhastighedstog bremser langsomt

Ankara Istanbul højhastighedstog bremser langsomt
Ankara Istanbul højhastighedstog bremser langsomt
Tilmeld  


Det var underforstået, at højhastighedstoget, som blev annonceret for at reducere afstanden mellem Istanbul og Ankara til 2014 en halv time på kort tid, i 3, da premierminister Erdoğan tog det i brug, gradvist var ved at blive langsommere ned. I den endelige plan annonceret den 3. oktober var afstanden mellem de to byer forudset til 22 timer og 4 minutter.

Han låste døren til det højteknologiske kontrolcenter, han havde bygget for 123 millioner TL. talsmand Det har været underforstået, at højhastighedstoget drevet af TCDD, som blev opdaget af TCDD, også bremser hvert år.

Ved åbningsceremonien, som præsident Erdoğan overværede den 25. juli 2014, blev det annonceret, at højhastighedstoget ville reducere afstanden mellem Istanbul og Ankara til 3 en halv time på første etape og til 3 timer i følgende trin. I de testkørsler, der blev udført på de samme dage, blev det gennemført på 3 timer og 42 minutter mellem Pendik og Ankara Train Station.

På trods af de mellemliggende 7 år viste det sig, at højhastighedstoget satte farten ned i stedet for at accelerere.

I den endelige annoncerede plan kunne man se, at rejsetiden for "Højhastighedstoget" mellem Istanbul og Ankara steg til 4 timer og 59 minutter.

I YHT Departure Hours tidsplanen, som dækker 22+2021 tog gældende fra den 4. oktober 2, er tiden mellem Ankara og Istanbul forudset som de korteste 4 timer 20 minutter og de længste 4 timer 59 minutter.

Passagerer klager over, at denne tidsfrist er overskredet i planlægningen, og at tiden bliver længere for hver gang.

GENNEMSNITLIG 100 KM HASTIGHED

"High Speed ​​​​​​​Train" fuldender med en simpel beregning den 500 kilometer lange jernbane mellem Istanbul og Ankara med en gennemsnitshastighed på 100 kilometer i timen.

ankara istanbul højhastighedstog bremser

Vær den første til at kommentere

Yorumlar