At drage fordel af digital transformation er kun muligt med kulturel transformation

At drage fordel af digital transformation er kun muligt med kulturel transformation
At drage fordel af digital transformation er kun muligt med kulturel transformation
Tilmeld  


Doruk, som har opnået banebrydende teknologier ved at opbygge det digitale transformationsmarked i Tyrkiet, deltog i arrangementet Aegean Economic Forum, som blev realiseret af Özgencil Group i samarbejde med avisen Dünya og med støtte fra İzmir Metropolitan Municipality. For at samle de vigtige navne i branchen med temaet 'Nu til en grøn fremtid' fandt forummet sted online. Aylin Tülay Özden, medlem af bestyrelsen for Doruk og generaldirektør for ProManage Corporation, der deltog som taler ved "Future's Route: End-to-End Transformation"-sessionen, som blev modereret af Şeref Oğuz, formand for redaktionen for Dünya Avis, talte om digitaliseringens betydning for produktionsprocesserne og påvirkningen af ​​industrien. kazanvurderet deres

Teknologimærket Doruk, som har udviklet det eneste intelligente produktionsstyringssystem i verden, der er fuldt integreret med kunstig intelligens og augmented reality-teknologier, deltog i Aegean Economic Forum. I onlinebegivenheden arrangeret af Özgencil Group i samarbejde med avisen Dünya og med støtte fra İzmir Metropolitan Municipality, i år med konceptet 'Nu til en grøn fremtid'; Doruk bestyrelsesmedlem og ProManage Corporation General Manager Aylin Tülay Özden, som holdt en præsentation på 'Future Route: End-to-End Transformation' session, talte om, hvordan kombinationen af ​​IoT og kunstig intelligens kan accelerere revolutionen i branchen. kazanhan fortalte mig, at han ville gå.

"Fabrikker skal være i stand til at digitalisere deres måde at drive forretning og kultur på"

Aylin Tülay Özden, som holdt en præsentation på sessionen modereret af formanden for redaktionen for Dünya Newspaper, Şeref Oğuz, understregede, at digitaliseringens ultimative mål er at være på forkant med konkurrenterne. Udtrykte, at alle virksomheder i den virkelige sektor sigter efter at være profitable, sagde Özden; "Digitalisering tjener dette formål meget effektivt. I begyndelsen af ​​de digitaliseringselementer, der skal nå dette mål, kommer produktionen af ​​det foretrukne produkt med hensyn til produktdesign og at gøre mere innovative og markedstilpassede designs. For det andet alle processer fra ordre til forsendelse; Det bør konstant fornys i henhold til markedets, brugernes og kundernes behov. Hvis der er tale om produktionen på fabrikken, er det at være effektiv som tredje vare og agil som fjerde vare blandt de kriterier, der skal tages i betragtning. Ud over alle disse er det også vigtigt at foretage mange investeringer såsom robotisering, IoT og nyt maskineri, der skal tjene digitaliseringen på fabrikken. Hovedspørgsmålet, som ikke bør glemmes her, er, at en fabrik kan investere i digitale teknologier, så meget den vil, hvis det ikke ændrer måden, de driver forretning på, vil den bestemt ikke drage fordel af dette.”

"Digital forandring er dybest set en kulturel transformation"

Özden påpegede, at digital transformation faktisk er en kulturel transformation; ”Selv om en fabrik har det mest innovative produkt på markedet, afhænger den fordel, den vil drage af det, helt af dens evne til at bruge det produkt. Derfor bør ændring af de kulturelle tilgange, der vil udvikle disse færdigheder, være det første skridt. De fleste virksomheder har dog i dag en reaktiv struktur. Sådanne virksomheder; den overvåger ikke sig selv, den udfører processerne manuelt og baseret på mandskab, dens auditabilitet er svag, og derfor kommer den til kort i analyse. Vigtigst af alt har det en tendens til kun at løse problemer, når de opstår. Virksomheder skal dog være proaktive for digital transformation. At være proaktiv beskriver virksomheder, der systematisk styrer deres produktionsaktiviteter online og kan simulere fremtiden baseret på data. At lave metodiske forbedringer, der vil bringe virksomhedernes flaskehalse frem ved at overvåge og analysere med IoT-data, giver virksomheder et proaktivt perspektiv. kazanråber. Hvis der er flaskehalse i forretningen, som ikke kan løses ved at være proaktiv, så er det nødvendigt at vende tilbage til den prædiktive forretning. Disse virksomheder kan forudsige, hvad der vil ske, ved at se på indikatorerne, før begivenhederne sker, og fortsætte i overensstemmelse hermed. I den sidste fase er der selvstændige virksomheder. Disse virksomheder, på den anden side, kan forbedre og styre sig selv selvstændigt takket være kulturel digital transformation."

"Den nye generations evne til at bruge digitale værktøjer er meget høj"

Understreger, at den nye generation er digital i sig selv, Özden; ”Den nye generation, som tilpasser sig fremtidens forretningsmodeller, har evnen til at fremme de eksisterende måder at drive forretning på med digitale infrastrukturer. I øjeblikket kæmper fabrikker med at finde kvalificerede arbejdere at ansætte. Faktisk vokser en kvalificeret arbejdsstyrke. Alle unge, der er færdiguddannede fra universitetet, lever i øjeblikket i en digital verden. De kan realisere mange ting med mobilapplikationer på deres mobiltelefoner. Derfor vil mange ting ændre sig, efterhånden som den nye generation kommer med i erhvervslivet. Det virker meget svært for den nye generation at arbejde på fabrikker, hvis vi ikke kan digitalisere vores fabrikker, gøre dem gennemsigtige og bringe dem i en form, der klart kan overvåges, anvendes, styres og auditeres. Denne generations evne til at bruge digitale værktøjer er meget højere end den forrige generation. På dette tidspunkt bør vi acceptere, at verden ændrer sig, og vi skal ikke være bange for at blive digital. Hvis vi kan overlade den daglige rutine til digitale autonome systemer, kan vi flytte den menneskelige arbejdsstyrke til mere kvalificerede områder. Det, der er vigtigt her, er, hvilket mål industrifolkene ønsker at opnå. Når de beslutter sig for dette, er den investering, de vil foretage, også det, de får. kazanHan afsluttede sin præsentation med ordene "Jeg vil også levere meget effektive resultater."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar