BRSA rekrutterer 9 administrative medarbejdere

BRSA
BRSA
Tilmeld  


Administrativt personale vil blive rekrutteret til stillingerne som "Chauffør", "Sekretær" og "Officer" i Bankregulerings- og Tilsynsstyrelsen, blandt de kandidater, der vil starte offentlig tjeneste i vores agentur for første gang, ifølge resultaterne af adgangseksamen. Adgangsprøven afholdes i to trin som en mundtlig prøve for "Sekretær"- og "Officer"-personalet og som en praktisk og mundtlig prøve for "Chauffør"-personalet.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANSØG EKSAM ANVENDELSESVILKÅR

1) At være tyrkisk statsborger,

2) Ikke fratages offentlige rettigheder,

3) Selv om fristerne angivet i artikel 53 i den tyrkiske straffelov er udløbet; forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig Må ikke dømmes for konkurs, budsvindel, rigning, hvidvaskning af ejendomsværdier, der stammer fra kriminalitet eller smugling.

4) Med hensyn til militær status; ikke at være i værnepligt, ikke at være myndig eller at have aftjent aktiv værnepligt, hvis han har nået den værnepligtige alder, eller at blive udsat eller forflyttet til reserveklassen,

5) ikke at have en psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sit hverv uafbrudt,

6) For at opfylde de betingelser, der er anført i underafsnit (a), (b), (c) og (d) i artikel 5411, første afsnit, i bankloven nr. 8.

7) Ikke at være blandt dem, der er forbudt at arbejde inden for rammerne af artikel 5411 i bankloven nr. 26.

8) Ikke at have en situation, der forhindrer ham i at blive udnævnt til offentlig tjeneste i sikkerhedsefterforskning og/eller arkivforskning.

EKSEMPLETS ANVENDELSE

Kandidater kan indsende deres ansøgninger mellem 30. november – 8. december 2021, indtil 23:59:59 på e-Government ved at logge ind via Banking Regulation and Supervision Agency – Career Gate Public Recruitment and Career Gate, alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ved hjælp af jobansøgningsskærmen, der bliver aktiv.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar