Energilager er blevet åbnet

Energilager er blevet åbnet
Energilager er blevet åbnet
Tilmeld  


Merus Power Turkey Sales Manager, Elvan Aygün, forklarede fordelene ved de energilagringssystemer, der skal installeres i henhold til den offentliggjorte specifikation, og understregede vigtigheden af, at virksomheden, der vil levere tjenesten, er tilstrækkelig.

Merus Power Turkey-salgschef Elvan Aygün, som gav information om den tekniske specifikation offentliggjort af TEİAŞ om tilslutning af elektricitetslagre til nettet, udtalte, at udviklingen af ​​energilagringssystemer er meget vigtig i forhold til at bane vejen for vedvarende energikilder og afkortning afskrivningsperioden for investeringer.

VIGTIGHEDEN AF ENERGILAGERSYSTEMER ØGET

Elvan Aygün, som gav oplysninger om de tekniske kriterier offentliggjort om Tilslutning af elektricitetslageranlæg til nettet udarbejdet af TEİAŞ; "Som du ved, øges energilagringssystemer i betydning dag for dag i verden og bliver et vigtigt element i at give systemfleksibilitet. Det er meget glædeligt at få offentliggjort en sådan regulering på dette område i vores land. To af de slående punkter blandt disse kriterier er forpligtelsen til at overholde de fastsatte grænser for energikvalitetsproblemer og de områder, der skal betjenes. Energikvalitetsproblemer forårsager mange direkte eller indirekte tab. Anvendelse af disse problemer i forebyggende øjemed vil have positive økonomiske effekter både for transmissions- og distributionsselskaber og for slutbrugeren. Hvis vi ser på de områder, hvor energilagringssystemer vil tjene; Det er oplyst, at det vil blive brugt til at sikre fleksibilitet på frekvensstyringsmarkedet, for at forhindre de besværlige situationer i processen med at genindsætte de inaktive systemer eller de virksomheder, der afbryder produktionen, for ikke at påvirke netværket, og mange punkter som f.eks. som systemkapaciteter, forbindelsestyper og overvågning blev nævnt.

YDERLIGERE INDKOMST DØRE BLIVE ÅBNET FOR VIRKSOMHEDER

Evaluering af energilagringssystemerne i forhold til deres bidrag til nettet og til virksomhederne med energilagringssystemer, sagde Aygün; “Den grundlæggende forventning fra elsystemet er; Det er økonomisk, høj kvalitet, pålideligt og kontinuerligt. Hvis vi undersøger de bidrag, det vil give til netværket, kan det tænkes, at først og fremmest vil netværksoperatørerne blive aflastet for at sikre systemets pålidelighed og fleksibilitet. Der kan opnås effektive løsninger til situationer, der påvirker pålideligheden, såsom balancering af udbud og efterspørgsel og forebyggelse af problemer forårsaget af spidsbelastningsforhold. Det kan tænkes, at dette er et af målene for TEİAŞ med de specificerede kapacitetsmængder. På den anden side, for ESS'er installeret i virksomheder, besparelse fra yderligere indtægter og ekstra tabsomkostninger som følge af problemer med energikvaliteten eller, når en ESS integreret med produktionen overvejes, de tilfælde, hvor den producerede energi kan lagres til husholdningsbehov eller sælges til gitteret kan vises som positive effekter. Med andre ord kan vi sige, at vi med disse tekniske kriterier går ind i en periode, hvor yderligere indtægtsdøre vil blive åbnet for virksomheder, og netværksoperatører vil blive lettet med hensyn til pålidelighed og fleksibilitet."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar