EGİAD På vej mod en bæredygtig økonomi

EGİAD På vej mod en bæredygtig økonomi
EGİAD På vej mod en bæredygtig økonomi
Tilmeld  


Begrebet bæredygtighed er blevet et vigtigt begreb for virksomheder i nutidens verden, hvor globaliseringen er stigende. I dagens verden er virksomhedernes konkurrencemuligheder ikke begrænset til de varer og tjenesteydelser, de producerer, virksomhedernes præstationer vurderes ikke kun ud fra økonomiske kriterier, men også kriterierne for deres ansvar over for miljøet og samfundet. Udviklingen i denne retning har gjort virksomheder til en position, der er følsom over for miljømæssige og sociale problemer. Inden for denne ramme, inden for rammerne af den cirkulære økonomi-tilgang, har nogle ikke-statslige organisationer og foreninger truffet foranstaltninger på grund af miljøbevidsthed og faldende råvarerestriktioner. Formålet er at gøre disse to koncepter til omdrejningspunktet for virksomheder, EGİAD Aegean Young Businessmen Association åbnede også spørgsmålet til evaluering med et webinar for dets medlemmer.

EGİAD medlemmer kom sammen til webinaret "Global Commodity Trade Cycle and Sustainability". Byder velkommen til HC Trading, handelsgrenen af ​​Heidelberg Cement Group, der leverer bulkmaterialer til byggeindustrien til kunder over hele verden EGİADdiskuterede emnerne bæredygtig økonomi med en global virksomhed.

Der var en intens deltagelse i mødet, som blev afholdt med præsentationen af ​​HC Trading Senior Trade Manager F. Mert Karcı. Taler ved åbningen af ​​webinaret EGİAD Alp Avni Yelkenbiçer, bestyrelsesformand, sagde, at under nutidens skiftende intense konkurrenceforhold er det bydende nødvendigt, at virksomhedens aktiviteter er forenelige med målet om virksomhedens bæredygtighed.

Yelkenbiçer mindede om, at bæredygtig udvikling og moderne økonomisk udvikling forsøger at finde løsninger på problemer som klimakrise og økologisk ødelæggelse, social ulighed, overgangsproblemer mellem generationerne, og udtalte, at virksomheder også bidrog til dannelsen af ​​disse problemer og sagde: "Det vigtige er at de opstår som følge af både interne og eksterne faktorer. Det er at bestemme og implementere de foranstaltninger, der skal træffes for at løse disse problemer."

Yelkenbiçer understregede, at kun fortidens finansielle forventninger blev erstattet af sociale forventninger, sagde Yelkenbiçer: "Faktisk er forventninger baseret på finansielle og kommercielle overskud ikke fuldstændigt forsvundet; Virksomheder med socialt indhold, der beskytter og observerer miljøet og sociale værdier og anvender praksisser med en høj ansvarsfølelse; Chancerne for konkurrence i den nye ordre er steget,« sagde han.

Yelkenbiçer påpegede, at det vil være muligt at forlænge den forventede levetid for virksomheder takket være inkorporeringen af ​​bæredygtighed i virksomheder som kultur, og dette vil afspejle sig i landets økonomi som en stigende bæredygtighed, fortsatte Yelkenbiçer sine ord som følger: "Denne virksomhed kultur er; Virksomhedsinformationsstyring og -overførsel, virksomhedslæring, virksomhedsværdi, virksomhedsborgerskab, virksomhedernes omdømme, virksomhedernes sociale ansvar evalueres sammen med delkomponenterne i virksomhedens bæredygtighed. kazanvil være en acceptabel værdi. Når samarbejdet mellem virksomheder og ikke-statslige organisationer i deres nærmiljø fungerer godt, opnås optimal effektivitet i brugen af ​​alle ressourcer.”

HC Trading Senior Trade Manager F. Mert Karcı understregede vigtigheden af ​​genbrug ved at tale om forbedringsarbejderne i cementsektoren, især med hensyn til kulstofemissioner. Karcı understregede, at brugen af ​​alternativ energi på det seneste er steget i cementsektoren, som kræver intensivt energiforbrug, og han delte, at implementeringen af ​​FN's mål for bæredygtig udvikling, både på individuelt niveau og på niveau med virksomheder og stater, er nøglen. til grøn omstilling.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar