Mitsubishi Electric: Enheder i hjemmet vil være i stand til at kommunikere med hinanden

Mitsubishi Electric: Enheder i hjemmet vil være i stand til at kommunikere med hinanden
Mitsubishi Electric: Enheder i hjemmet vil være i stand til at kommunikere med hinanden
Tilmeld  


Teknologigiganten Mitsubishi Electric deltog i det 2. International Digital Industry Applications and Digital Transformation Management Symposium 2021 arrangeret af Innopark Konya Technology Development Zone. Mitsubishi Electric Factory Automation Systems Product Management and Marketing Unit Manager Tolga Bizel, som lavede en præsentation med titlen 'Digital Transformation of Factory and Advanced Robot Technologies' på online-symposiet, formidlet vigtige oplysninger til branchefolk om Industry 4.0-transformationen. Præsentationen, hvor detaljerne i projektet med temaet digital transformation i produktionen udført af Mitsubishi Electric rundt om i verden blev forklaret, vakte stor opmærksomhed fra deltagerne.

Mitsubishi Electric fortsætter med at dele sin dybt rodfæstede innovationsarv og brancheførende erfaring med brancherepræsentanter, og Mitsubishi Electric mødtes også med mange brancheinteressenter ved det 2. internationale symposium om digital industriapplikationer og digital transformation, arrangeret online af Innopark Konya Technology Development Zone. I symposiet arrangeret for at dele ideer, succeshistorier, erfaringer, udviklinger og indsigter om digital industri og transformation; Mitsubishi Electric Factory Automation Systems Produktstyring og marketingenhedschef Tolga Bizel lavede en præsentation med titlen 'Digital transformation af fabrikker og avancerede robotteknologier'.

eF@ctory giver fleksible produktionslinjer mod skiftende forbrugerreflekser

I sit oplæg udtalte Tolga Bizel, at de konventionelle metoder i produktionslinjer er efterladt; ”I dag overtager robotter det meste af det arbejde, som mennesker udfører. En af hovedårsagerne til denne ændring er ændringen i vores købsvaner som forbrugere. Især under pandemiprocessen sker denne ændring i meget højere hastighed. kazanvar. I stedet for at besøge butiksvinduer i timevis, handler vi nu online. Nu ændrer vi vores beslutninger meget hurtigt og fleksibelt, og vi ønsker, at det produkt, vi køber, når frem til os meget hurtigt. Vi som Mitsubishi Electric har brugt løsningen til at reagere på denne ændring på vores egne fabrikker siden 2003. Vores eF@ctory-koncept gør det muligt for alle eksisterende objekter på fabrikker at interagere med hinanden og kortlægges i realtid. Der er mange analytiske og kunstige intelligens-infrastrukturer på basis af dette koncept. Der er en fysisk produktionslinje inde på den relevante fabrik, og en simulering kører en-til-en og i realtid på en virtuel portal. Der er robotter, sensorer, paneler, PLC'er, hybrid cobots og mange andre teknologier, som vi producerer på den fysiske produktionslinje. På den virtuelle portal er der en fleksibel fabrik, som i realtid kan tilpasse sig de ændringer, som forbrugeren gennemgår i sin livscyklus. Denne fabriksintegration, som omfatter kunstig intelligens-teknologier, er en fleksibel form i henhold til forbrugernes skiftende forventninger og købsreflekser. kazankan," sagde han.

Enheder derhjemme vil være i stand til at kommunikere med hinanden takket være IoT

Tolga Bizel sagde, at hver enhed inde i fabrikkerne laver unikke lyde, og når disse fortolkes, bidrager de til fleksibiliteten i fabrikkerne; ”Vi hos Mitsubishi Electric bruger et lydanalyseprogram, der evaluerer og rapporterer vibrationer fra udstyr på fabrikker. På denne måde gør vi produkt-livscyklussen fleksibel med kunstig intelligens i den nye industrielle tidsalder. Disse data, som vi opnår med kunstig intelligens-teknologier, giver frihed til at forstå forbrugeren for forskellige aktivitetsområder. For eksempel vil de vaskemaskiner, vi bruger i vores hjem, nu kunne kommunikere med brugerne og selv bestemme, hvordan de skal bruges. Faktisk vil IoT takket være denne teknologi være i stand til at kommunikere med vaskemaskinen på ovenpå naboen uden et menneske imellem og dele deres erfaringer.”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar