Global Ports tilbyder det bedste bud på Las Palmas Cruise Ports-udbud

Global Ports tilbyder det bedste bud på Las Palmas Cruise Ports-udbud
Global Ports tilbyder det bedste bud på Las Palmas Cruise Ports-udbud
Tilmeld  


Global Investment Holdings A.Ş afgav en meddelelse om udbuddet af krydstogthavne i Las Palmas.

Erklæringen til Public Disclosure Platform (KAP) er som følger:

”Global Ports Holding Plc (GPH), det indirekte datterselskab af vores virksomhed, har afgivet udbuddet af joint venturet Global Ports Canary Islands SL (GPCI), hvori det har 80 % ejerandel, til udbuddet af driftskoncessionen for Las Palmas krydstogthavne på De Kanariske Øer Las Palmas har meddelt vores virksomhed, at det er blevet udvalgt som det bedste tilbud af havnemyndigheden. Den anden 20%-aktionær i GPCI er Sepcan, et familieejet selskab, der har leveret tjenester til havnen i Las Palmas på De Kanariske Øer siden 1936 og har fokuseret på områder som fortøjning, bagage og passagerservice siden 1998, og også opererer i havmiljøspørgsmål. S.L. (Sepcan) Nævnte koncessioner dækker krydstogthavne i Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife (Lanzarote) og Puerto del Rosario (Fuerteventura), og koncessionsperioderne for disse havne er henholdsvis 40 år, 20 år og 20 år. Hvis koncessionen erhverves, vil GPH bruge sin globale erfaring og driftsmodel til at styre krydstogthavnedriften på Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura. Derudover vil antallet af krydstogthavne, der drives og administreres af GPH, med de mulige koncessionsrettigheder stige til 22, mens krydstogtspassagerkapaciteten forventes at overstige 15 millioner passagerer om året – inklusive minoritetshavnene i porteføljen. I den næste periode skal GPH, GPCI og Havnebestyrelsen forhandle og arbejde med koncessionsaftaler, og underskrivelsen af ​​aftalerne afhænger af parternes enighed om kontraktbestemmelserne. Selvom det ikke er muligt at tage stilling til tidspunktet og om de endelige betingelser vil være opfyldt, forventes det, at koncessionsrettighederne begynder at blive udnyttet inden udgangen af ​​første kvartal næste år. Udviklingen om emnet vil fortsat blive delt med offentligheden."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar