Hvor meget vil prisen på TOGG være? TOGG CEO laver en flasherklæring om prisen

Hvor meget vil prisen på TOGG være? TOGG CEO laver en flasherklæring om prisen
Hvor meget vil prisen på TOGG være? TOGG CEO laver en flasherklæring om prisen
Tilmeld  


TOGG CEO Gürcan Karakaş delte et fingerpeg om prisen på den indenlandske bil, som er planlagt til at forsvinde fra bandet i slutningen af ​​2022. Karakaş sagde: "Vores priser vil være konkurrencedygtige sammenlignet med prisen på en forbrændings-C-SUV i slutningen af ​​2022 og begyndelsen af ​​2023. Prisen vil blive bestemt af forholdene på det tidspunkt." sagde.

Fatih Altaylı, der besøgte TOGG-fabrikken i de sidste dage, skrev en klumme om emnet og sagde, at prisen på køretøjet ville være omkring 40 tusind euro. I en tale til Yeni Şafak gav TOGGs administrerende direktør, Gürcan Karataş, oplysninger om prisen på den indenlandske bil.

Mens undersøgelser af indenlandske biler fortsætter i Tyrkiet, er borgerne mest nysgerrige efter prisen på indenlandske køretøjer. Nye udtalelser blev fremsat af TOGG CEO Gürcan Karakaş for det indenlandske køretøj, som forventes at blive gjort mere tilgængeligt. Sammen med forklaringerne så man, at mange forskellige spekulationer og nyheder på dagsordenen, især om prisen på køretøjet, ikke var gyldige.

"PRISEN VIL VÆRE BESTEMT I HENHOLD TIL DEN INDVENDIGE FORBRÆNDING C-SUV"

Noget af det mest kuriøse ved husbilen er, om borgeren kan købe den. Ved at foretage en evaluering af prisspørgsmålet sagde Karakaş: "Vores løsningspartnere og team har diskuteret prisspørgsmålet i 1,5 år. Vores priser vil være konkurrencedygtige med prisen på en forbrændings-C-SUV i slutningen af ​​2022 og begyndelsen af ​​2023. Prisen vil blive bestemt af forholdene på det tidspunkt. Mængdemæssigt har offentligheden en aftale om at købe 15 tusinde enheder fra os om 30 år. Jeg tror ikke, de kommer til at få det i form af en bunke i første omgang. De ønsker det alligevel ikke. Derfor vil de første køretøjer, vi producerer, nå alle." sagde.
REKLAME

"2030 MILLION KØRETØJER VIL BLI FREMSTILLET TIL 1"

Ved at give oplysninger om produktionen sagde Karakaş: "Vi planlægger at producere 2030 million 5 tusinde køretøjer i 1 forskellige segmenter indtil 80. Først og fremmest bestemte vi den årlige produktion til 100 tusinde enheder og den næste produktion til 175 tusinde enheder. Men i tilfælde af stor efterspørgsel kan vi øge vores kapacitet meget hurtigt 3 måneder i forvejen. Vores første produktioner starter med C-SUV'en, og i den følgende periode vil vi have B-SUV- og sedanmodeller." brugte sætningerne.

"VI VENTER 18 MÅNEDER PÅ EKSPORT"

Ved at tale om eksport sagde Karakaş: "Vi vil ikke begynde at eksportere med det samme med Tyrkiets lancering. En model, der ikke har succes i sit eget land, har ingen chance for succes i udlandet. Vi vil observere Europa i 18 måneder og begynde at eksportere til store lande som Tyskland og Frankrig. Vi har ingen tvang til at gå nogen steder hen for at eksportere. Vi vil prioritere de lande, der er tættest på denne opgave. Skandinaviske lande er også inkluderet. Vi kan reducere ventetiden på 18 måneder med 3 måneder afhængig af modnings- og efterspørgselssituationen.” afgivet en udtalelse.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar