LaserSonix Q-projektet af Ford Otosan Engineers blev fortjent til Henry Ford Technology Award

LaserSonix Q-projektet af Ford Otosan Engineers blev fortjent til Henry Ford Technology Award
LaserSonix Q-projektet af Ford Otosan Engineers blev fortjent til Henry Ford Technology Award
Tilmeld  


Ford Otosan, den førende virksomhed i den tyrkiske bilindustri, slog ny vej med den teknologi, den udviklede, inspireret af sopranernes evne til at knække glas med deres stemme. Han blev tildelt Henry Ford Technology Award (HFTA), den eneste teknologipris givet på vegne af grundlæggeren af ​​bilindustrien, Henry Ford, med "LaserSonix Q"-projektet, som blev udviklet af et team udelukkende bestående af Ford Otosan-ansatte og registrerer fejl i dele ved hjælp af lydbølger.

Ford Otosan, som værdsætter sine medarbejderes ideer og ekspertise, investerer i kompetencer til dette formål og støtter innovative projekter, med "LaserSonix Q" in-house iværksætterprojekt, som kan adskille produktionsdelene som skrot og skrot med en måling, der kun tager et sekund og bidrager til at perfektionere produktionsprocesserne. vandt Henry Ford Technology Award (HFTA), en af ​​de mest prestigefyldte teknologipriser.

Teknologi "LaserSonix Q" inspireret af sopraners evne til at knuse glas med deres stemme

"LaserSonix Q"-projektet, der startede som en idé i den smarte produktionsteknologikampagne inden for rammerne af Ford Otosans interne iværksætterprogram, har til formål at kontrollere produktionsdele i 100 % realtid, uafhængigt af operatørerne, med sin patenterede teknologi bestående af hardware og software, alt udviklet af Ford Otosan-medarbejdere.

I denne teknologi, inspireret af Ford Otosans ingeniørers evne til at knække glas med lyden af ​​sopraner, udsættes produktionsdele for berøringsfri vibration med et særligt akustisk signal, og dette vibrationsniveau måles igen uden kontakt med en laser. Ved at analysere produktionsdeles vibrationsegenskaber kan defekte dele hurtigt opdages under produktionen i realtid. Ud over at eliminere operatørafhængige processer giver projektet miljøfordele gennem skrotreduktion. Denne specielle teknologi, der blev brugt i Ford Otosan Gölcük og Eskişehir fabrikker, blev også delt med Ford Motor Companys Dearborn Plant i USA.

Ford Otosan fortsætter med at arbejde med den største R&D-organisation i bilindustrien.

Ford Otosan har fortsat sine R&D-studier uafbrudt siden 1961, udover sine traditionelle bilprodukter og -tjenester, der er transformeret med teknologisk transformation, arbejdet inden for brændstofoptimering, reduktion af CO2-emissioner, udvikling af tilsluttede og autonome køretøjer, produktion af elektriske køretøjer, elektrificering og udvikling af lette køretøjsteknologier. Det fortsætter sine F&U-undersøgelser. Ved at adoptere innovation i sine produkter, processer og forretningsmodeller med sin innovationstilgang er Ford Otosan, som har den største ingeniørorganisation i bilindustrien, ikke kun en traditionel bilproducent, men også en virksomhed, der producerer innovative tjenester og former sektoren, former transportmuligheder ud over fantasi og skiller sig ud med innovation. fortsætter med at arbejde med det formål at blive en virksomhed.

Henry Ford Technology Award (HFTA) leder den globale anerkendelse af Ford-medarbejdernes tekniske præstationer og fokuserer på vurderinger, der dækker mange processer, herunder forskning, metodologi, produktudvikling, forretningsprocesser og fremstilling.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar