Limited Edition Skywell ET5 sælges som NFT

Limited Edition Skywell ET5 sælges som NFT
Limited Edition Skywell ET5 sælges som NFT
Tilmeld  


Ulu Motor, som er et af Ulubaşlar-koncernens virksomheder, samler forbrugerne til endnu en første gang med SKYWELL, det nye 8 % elbilmærke, der hurtigt kommer ind på det tyrkiske marked. Mærket, som har formået at skabe sig et navn med sin 150-årige 100 tusinde km batterigaranti, service og mobilapplikationsintegration, der vil komme til sine kunder, og som har modtaget mere end 5 forudbestillinger, før køretøjerne ankommer i Tyrkiet har forvandlet et begrænset antal køretøjer til digital kunst med det 'Unikke digitale aktiv' NFT, som gør det til sit arbejde. Med denne transaktion, som vil være den første i Tyrkiet, vil det begrænsede antal SKYWELL ETXNUMX, der vil blive solgt i vores land, blive unikt og have en samlingsværdi. kazanvil gøre ondt. På den måde bliver den en bil, hvis værdi stiger dag for dag, uanset hvor den stopper.

Mahmut Ulubaş, CEO for SKYWELL Turkey, sagde: "Vi sigter meget mere end at sælge køretøjer til vores forbrugere. Vores mål er, at vores kunder skal opleve topkvalitet med en end-to-end service. Det demonstrerer vi med vores eftersalgsservice derhjemme, vores 8-årige og 150 tusinde km batterigaranti, som tilbydes for første gang i Tyrkiet, og vores mobile applikationssystem. Nu gør vi et begrænset antal af vores køretøjer 'specielle' og 'unikke' ved at integrere NFT, som lige er begyndt at vokse selv i verden, i vores køretøjer. På denne måde bliver SKYWELL-modeller til en model, der vil tage sin plads i samlernes garager.”

Ulu Motor, bilfirmaet i Ulubaşlar Group, som opererer i bilindustrien, informatik, byggeri, fast ejendom og turisme og fejrer sit 50 års jubilæum i år, fortsætter med at præsentere de første til det tyrkiske marked som distributør af det elektriske køretøj. mærke SKYWELL. Ulu Motor, som begyndte at tilbyde SKYWELLs 5% elektriske model ETXNUMX, til salg i Tyrkiet fra november, nåede at skabe sig et navn med sin præ-sale succes, før køretøjerne landede i vores land. Nu kroner den denne grafik med NFT-teknologi.

'Unikke digitale aktiver'

Ved at tilbyde en innovation i de køretøjer, det bringer til det tyrkiske marked med en batterigaranti på 8 år og 150 tusinde kilometer, bryder mærket ny vej og tilbyder et begrænset antal køretøjer til salg som det 'Unikke digitale aktiv' NFT, den nye favorit af kryptoinvestorer. SKYWELL Tyrkiets administrerende direktør Mahmut Ulubaş sagde: "Vi sigter mod at gøre meget mere end blot at sælge køretøjer til vores forbrugere. Vores mål er, at vores kunder skal opleve ekspertise med en service fra A til Z. Det demonstrerer vi med vores eftersalgsservice derhjemme, vores 8-årige og 150 tusinde km batterigaranti, som tilbydes for første gang i Tyrkiet, og vores mobile applikationssystem. Nu gør vi vores begrænsede antal køretøjer 'specielle' og 'unikke' ved at integrere NFT, som lige er begyndt at vokse selv i verden, i vores køretøjer."

"Hvert værktøj er som et fingeraftryk"

Ved at understrege, at kunder, der køber SKYWELL-modeller, vil være sikre på at købe et specielt køretøj til dem, sagde SKYWELL Tyrkiets CEO Mahmut Ulubaş: "Ingen to NFT'er er ens, og denne unikhed værdsætter dem. NFT er ligesom folks fingeraftryk, hver af dem er unikke, unikke og unikke i verden. Dette gør hver af de specielle SKYWELL-modeller, der udbydes til salg som NFT, til et unikt samlerobjekt."

Hvad er NFT?

I modsætning til næste generations investeringsinstrumenter såsom valuta, aktier, ædelmetaller eller bitcoin, som er foranderlige aktiver, kaldes 'unikke' uforanderlige aktiver NFT'er. Disse (Non Fungable Token) NFT'er, som hver især er unikke, er også kendt som de digitale verdensrefleksioner af fysiske elementer kendt som samleobjekter i vores verden. NFT'er er digitale certifikater knyttet til unikke digitale aktiver, der gemmes på en blockchain for at bekræfte deres ægthed og give modtagerne mulighed for at bekræfte ejerskabet. Med denne funktion adskiller den sig fra alle andre fysiske eller digitale valutaer eller værdikoncepter.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar