Pezuk mødes med georgiske jernbanemyndigheder for BTK

Pezuk mødes med georgiske jernbanemyndigheder for BTK
Pezuk mødes med georgiske jernbanemyndigheder for BTK
Tilmeld  


TCDD Taşımacılık AŞ General Manager Hasan Pezük foretog sammen med georgiske jernbaneembedsmænd inspektioner på Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje og Ahılkelek-stationen, det vigtigste overførselscenter i Mellemkorridoren.

Pezuk understregede, at de havde samtaler med min kollega David Paradze, General Manager for Georgian Railways, og hans delegation i Tbilisi for at øge den internationale godstransport i Mellemkorridoren og Baku-Tbilisi-Kars-linjen:

"Mens det meste af den internationale handel i verden udføres ad søvejen, er trængslen i asiatiske havne, prisudsving i søtransport og den efterfølgende covid-19-pandemiproces; Den prioriterer udviklingen af ​​jernbaner og giver mere vægt til jernbanetransport. Transporttiden for et produkt fra Europa til Kina tager cirka 5-9 dage med fly, 15-19 dage med jernbane og 40-60 dage til søs. Jernbane har betydelige fordele i forhold til sø- og luftveje med hensyn til pris og tid i transporter til indre områder væk fra havne. Derfor stiger transporterne på den midterste korridor, som er det vigtigste led på Baku-Tbilisi-Kars Railway Line, både med hensyn til mængde og produktudvalg.

"Vi fortsætter med at samarbejde tæt med regionale jernbaneadministrationer for at gøre denne jernbanekorridor mere effektiv og effektiv." Pezuk mindede om, at Eurasia Rail Fair, som er den eneste messe i Eurasien og den tredjestørste messe i verden inden for jernbane- og letbanesystemer, afholdt i Istanbul mellem 25.-27. november, også vil byde på meget vigtige muligheder i denne forstand.

Pezik også; "Eksport-, import- og transitgodstransport med Georgien, Aserbajdsjan, Rusland, de centralasiatiske tyrkiske republikker via Baku-Tbilisi-Kars-jernbanen, som blev sat i drift i 2017, accelererede endnu mere markant med pandemien. kazanforegår." sagde.

Pezük blev ledsaget af TCDD Taşımacılık AŞ vicedirektør Çetin Altun og leder af fragtafdelingen Mehmet Altınsoy.

Dette diasshow kræver JavaScript.

 

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar