Hvad er fejlkoderne for Roche Accu-Chek Performa Nano Blood Glucose (Glucose) Meter?

roche accu chek performa nano blodsukkermåler hvad er fejlkoderne
roche accu chek performa nano blodsukkermåler hvad er fejlkoderne

📩 01/11/2021 16:26

Diabetes mellitus (diabetes mellitus), også kendt som diabetes blandt mennesker, er en sygdom karakteriseret ved en stigning i blodsukkerniveauet over normale grænser (hyperglykæmi). Diabetes mellitus betyder sukkerholdig urin på græsk. Dette skyldes, at for meget sukker i blodet blandes ind i urinen. Selvom diabetes er mere almindelig i samfund, der ikke har en sund spisekultur, er den almindelig over hele verden. Da det kan forårsage mange forskellige sygdomme, er det blevet en trussel mod menneskeheden. Det skal holdes under konstant kontrol. Til dette bruges blodsukker (glukose) målere. Roche Accu-Chek Performa Nano er en af ​​de mest tilgængelige enheder på markedet. Den har bevist sig selv med sin kvalitet og målenøjagtighed. Under brug eller i tilfælde af funktionsfejl vises nogle indikatorer på enhedens skærm. Det kan være fejlkoder og advarselssymboler. Enheden advarer brugeren med hørbare og visuelle signaler. Det er nødvendigt at være opmærksom på disse advarsler for at bruge enheden korrekt.

Sort skærm

Hvis der ikke vises nogen tekst eller ikon på skærmen, når enheden er tændt:

  • Batterierne kan være døde, du skal indsætte et nyt batteri og prøve.
  • Enheden kan være i et ekstremt varmt miljø, du bør prøve det på et køligere sted.
  • Skærmen kan være funktionsfejl.
  • Enheden kan være funktionsfejl.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

Batterimærke

Hvis intet andet end batteriikonet vises på skærmen, kan batterierne være ved at være lavt. Et nyt batteri kan indsættes og betjenes i enheden.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

Set-Up

På skærmen Opsætning Hvis ikonet vises, skal indstillinger som tid og dato foretages og bekræftes. Hvordan man udfører disse handlinger er i brugermanualen. Enheden kan bruges selv uden indstilling.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

Test Stick Mark

Hvis teststrimmelikonet blinker, er enheden klar til at indsætte teststrimlen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

Dråbetegn

Hvis testpinden er sat korrekt i enheden, vises dråbemærket på skærmen. Udseendet af dråbetegnet indikerer, at enheden er klar til måling. Efter dette mærke kan måleopløsning eller blod dryppes på teststrimlen. Målingen starter automatisk, når operationerne er afsluttet.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

HI

Hvis HI-ikonet vises på skærmen efter måling, betyder det, at testresultatet er over enhedens grænser. Ved en forkert operation kan målingen gentages fra begyndelsen med en ny teststrimmel. Hvis det samme resultat opnås, kan det enten prøves med et andet apparat eller påføres den nærmeste sundhedsinstitution.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

LO

Hvis LO-ikonet vises på skærmen efter måling, betyder det, at testresultatet er under enhedens grænser. Ved en forkert operation kan målingen gentages fra begyndelsen med en ny teststrimmel. Hvis det samme resultat opnås, kan det enten prøves med et andet apparat eller påføres den nærmeste sundhedsinstitution.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

Udråbstegn

Hvis der vises et udråbstegn på skærmen efter at have foretaget en måling, betyder det, at blodsukkeret er under det definerede niveau for hypoglykæmi (lavt blodsukker). Glukose, sukkeret i blodet, er kroppens energikilde. Hypoglykæmi er en tilstand, hvor en persons glukoseniveau er lavere end normalt. Dette kan forekomme under behandlingen af ​​diabetes.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

CodeExp

Kun på sort skærm ved brug af hvid aktiveringschip kodeeksp advarsel kan blive vist. Når denne advarsel vises, er det underforstået, at teststrimlerne udløber ved udgangen af ​​den aktuelle måned. Udløbne teststrimler kan give fejlagtige resultater. Af denne grund bør den hvide aktiveringschip og teststrimler smides ud i slutningen af ​​måneden, og de nuværende daterede skal anskaffes og bruges. Sørg også for, at enhedens klokkeslæt og dato er korrekte.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

Kode

På skærmen kode Advarslens udseende indikerer fraværet af aktiveringschippen. Enheden skal slukkes, aktiveringschippen indsættes, og enheden skal tændes igen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-1

E-1-koden, der vises på skærmen, indikerer, at den anvendte målepind kan være beskadiget eller ikke korrekt fastgjort til enheden. Sonden skal fjernes fra enheden og indsættes igen. Hvis stangen er beskadiget, skal den udskiftes med en ny.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-2

E-2-koden, der vises på skærmen, indikerer, at der kan være en fejl i aktiveringschippen. Enheden skal slukkes og tændes igen, efter at en ny aktiveringschip er blevet indsat.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

 E-3

E-3-koden, der vises på skærmen, indikerer, at den målte blodsukkerværdi kan være for høj, eller der kan være et problem med teststrimlen. Hvis du har lavet en fejl, med ny testpind måling kan gentages fra begyndelsen. Hvis det samme resultat opnås, kan det enten prøves med et andet apparat eller påføres den nærmeste sundhedsinstitution.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-4

E-4-koden og dråbesymbolet, der vises på skærmen, indikerer, at der ikke er faldet nok blod eller måleopløsning i teststrimlen. I tilfælde af en forkert operation kan målingen gentages fra begyndelsen med en ny teststrimmel.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-5

vises på skærmen E-5 og kodeeks advarsel Angiver, at udløbne teststrimler er brugt. Udløbne teststrimler kan give fejlagtige resultater. Af denne grund bør dem med aktuelle datoer anskaffes og bruges. Derudover skal du sørge for, at enhedens klokkeslæt og dato er korrekte.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-6

Hvis der dryppes blod eller kontrolopløsning på teststrimlen, før enheden er tændt og klar, vises E-6-fejlen på skærmen. Med den nye teststrimmel kan målingen gentages fra begyndelsen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-7

E-7 fejlkoden, der vises på skærmen, angiver, at der er opstået en elektronisk fejl i apparatet, eller at en brugt målepind kan være genindsat i apparatet. For at løse dette problem skal enheden slukkes og tændes igen. Hvis det samme problem fortsætter, skal enheden slukkes, batterierne fjernes, og efter at have ventet 5-10 sekunder, skal batterierne isættes igen, og enheden skal tændes. Målingen kan herefter gentages fra begyndelsen med en ny teststrimmel.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-8

E-8-koden, der vises på skærmen, angiver, at den omgivende temperatur ikke er egnet til at bruge enheden. I et sådant tilfælde skal enheden slukkes og placeres i et passende miljø og bruges efter at have ventet 5-10 minutter. Egnede betingelser for betjening af enheden er inkluderet i brugervejledningen. Opvarmning eller afkøling af enheden med kunstige midler kan forårsage fejlfunktion.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-9

Når batterierne i enheden er ved at løbe tør, vises E-9-advarslen på skærmen. Batterier skal udskiftes med nye. Hvis enheden stadig har den samme fejl efter udskiftningen, skal den nulstilles. Til denne proces skydes batteriskuffen ud af enheden, og ved at trykke på en vilkårlig tast sættes batteriskuffen på plads igen, og enheden startes.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter fejlkoder

E-10

I tilfælde, hvor klokkeslæt og datoindstillinger er forkerte, kan enheden give en E-10 fejl. I et sådant tilfælde skal indstillingerne af enheden foretages igen, og enheden skal slukkes og tændes.

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*