Sıhhiye Parkeringsplads med flere etager genåbnet

Sıhhiye Parkeringsplads med flere etager genåbnet
Sıhhiye Parkeringsplads med flere etager genåbnet
Tilmeld  


Ankara Metropolitan Municipality genåbnede Sıhhiye Multi-Storey Car Park, som den overtog i løbet af året og midlertidigt renoverede. Hovedstadskommunen skal i løbet af kort tid i udbud for at færdiggøre automatiseringsanlægget og reparationsarbejderne på den 800-køre parkeringsplads.

Ankara Metropolitan Municipality udførte midlertidige renoveringer i Sıhhiye Multi-Storey Car Park, som blev modtaget i løbet af året.

Ved at informere borgerne i hovedstaden gennem deres sociale mediekonti meddelte Metropolitan Municipality, at Sıhhiye Multi-Storey Car Park med en kapacitet på 800 køretøjer blev genåbnet den 23. november 2021. I meddelelsen hed det: "Automatiseringsanlægget og reparationsarbejderne på parkeringspladsen, som er genåbnet til vores folks tjeneste, er påbegyndt og vil blive afsluttet hurtigst muligt."

UDBUDDET VIL VÆRE ÅBEN FOR OMFATTENDE ÆNDRINGER

Videnskabsafdelingen, der har afsluttet projektforberedelserne for automationsanlægget og omfattende renovering, skal snart i udbud.

Med det formål at gøre livet i hovedstaden lettere afsluttede Metropolitan Municipality renoveringsarbejdet af en mere moderne parkeringsplads efter udbudsprocessen og flyttede til Ankara. kazanvil råbe.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar