TCDD 25 Railway Traffic Controller Rekruttering Mundtlig eksamensdato

TCDD 25 Railway Traffic Controller Rekruttering Mundtlig eksamensdato
TCDD 25 Railway Traffic Controller Rekruttering Mundtlig eksamensdato
Tilmeld  


Den mundtlige eksamensdato for de kandidater, der er på listen sendt af İŞKUR for de 25 jernbanetrafikkontrollører, der skal tages som arbejdere til arbejdspladserne i Istanbuls provinsgrænser for Republikken Tyrkiets statsjernbaner (TCDD), opfylder betingelserne specificeret i meddelelsen og indsende dokumenterne.

Mundtlig eksamen af ​​de kandidater, hvis navne og efternavne er skrevet nedenfor, som er på listen sendt af İŞKUR for 25 jernbanetrafikkontrollører, der skal rekrutteres som arbejdere på arbejdspladserne inden for grænserne af TCDD Istanbul-provinsen, der opfylder betingelserne specificeret i meddelelsen og indsendelse af dokumenter på den skriftlige dato og klokkeslæt, TCDD Enterprise General Directorate Human Resources Department Præsident for Hacıbayram Mah. Hippodrome Cad. Nr: 3 Altındağ / Ankara adresse.

tcdd jernbanetrafikleder mundtlig eksamensdato

tcdd jernbanetrafikleder mundtlig eksamensdato

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar