Teachers' Day Message fra Pezük, General Manager for TCDD Transportation

Teachers' Day Message fra Pezük, General Manager for TCDD Transportation
Teachers' Day Message fra Pezük, General Manager for TCDD Transportation
Tilmeld  


Vores lærere, som yder det vigtigste bidrag til opbygningen af ​​en person og til at være et nyttigt individ for samfundet, er en fakkel, der oplyser vores vej med det, de har lært os i hver periode af vores liv.

Vores lærere, som giver den største styrke i udviklingen af ​​samfundet, er vores vigtigste prøvesten for at nå niveauet for nutidige civilisationer.

Den største styrke i vores jernbanesektor, som har fungeret som et lokomotiv i udviklingen af ​​vores land i vores 165-årige jernbanehistorie, er vores selvopofrende, hengivne, vidende og erfarne menneskelige ressourcer.

Sammen med tusindvis af mine jernbanevenner, som er værket af tusindvis af lærere, som har bidraget til træningen af ​​denne ressource, arbejder vi med al vores styrke for at nå de smukkere og de bedre.

Som TCDD Tasimacilik er vi stolte og glade for at give gaver til vores lærere i år. I officielle skoler, der er tilknyttet Ministeriet for National Undervisning; Lærere, der arbejder i private skoler og videregående uddannelsesinstitutioner godkendt af ministeriet, vil kunne nyde godt af 50 procent rabat på YHT- og hovedbanebilletter mellem 24.-30. november.

Som Atatürk sagde: “Lærere; Republik fra dig; Den ønsker generationer med frie ideer, fri samvittighed og fri viden." I lyset af hans udtalelse vil vi altid fortsætte med at yde den største støtte til vores værdifulde lærere.

På vegne af TCDD Tasimacilik-familien, mens jeg fejrer den 24. november lærerens dag, fejrer jeg den største lærer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, med taknemmelighed og barmhjertighed, og alle de lærere, som vi sendte afsted til evigheden, og respekterer alle vores lærere, som oplyste os med deres lys.

Hasan Pezuk
Generaldirektør for TCDD
og bestyrelsesformand

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar