TSE sætter sine standarder i TOGG Project

TSE sætter sine standarder i TOGG Project
TSE sætter sine standarder i TOGG Project
Tilmeld  


Trin for skridt nærmer det længe ventede TOGG-projekt sig enden. Hele Tyrkiet venter på den dag, hvor det første køretøj vil komme ud af produktionslinjen i slutningen af ​​2022. TSE-præsident Prof. Dr. Adem Şahin sagde, at når TOGG forsvinder fra produktionslinjen, er standarderne for opladningsinfrastrukturen klar. Şahin bemærkede, at TOGG er et længe ventet projekt, og sagde: "TOGG-projektet nærmer sig enden trin for trin. Det skrider frem som planlagt. Mens vi alle følger med fra offentligheden, venter vi spændt på dagen, hvor det første køretøj vil komme ud af linjen, omkring slutningen af ​​2022. Det er dog nyttigt at evaluere systemet generelt. TOGG vil naturligvis være elektrisk. Vi vil se, at alle ændringer i energiforbruget i verden er blevet anvendt teknologisk i TOGG og vil fortsætte med at blive implementeret ved at blive udviklet. Der er et vigtigt spørgsmål her. Når han står af TOGG-produktionslinjen, spekulerer jeg på, om de elektriske problemer i forbindelse med opladningsinfrastrukturen bliver løst?" brugte sætningen.

"VI UDGIVEDE EN STANDARD OM OPLADNINGSINFRASTRUKTUR"

Şahin sagde, at TSE har udarbejdet to separate standarder vedrørende opladningsinfrastrukturen, "TSE har udarbejdet de standarder, der skal bruges til at forberede opladningsinfrastrukturen, der falder ind under vejledningen af ​​ministeriet for industri og teknologi, som vi er tilknyttet. Den har udgivet Standard for Electric Vehicles and Electric Vehicle Charging Systems - Basic Terms and Definitions som den første standard. Denne standard er almindelige udtryk, måske noget relateret til standardteknologi, men hvad skal alle forstå fra denne virksomhed, når de læser den? Den har udgivet en standard, der definerer en generel ramme, systemet, med hensyn til, hvad der vil være dets almindelige udtryk. Derudover har han udarbejdet og delt med offentligheden standarden for ladeenheder og stationer til elektriske køretøjer - installations- og sikkerhedskrav, angående installationsmåden for de ladestationer, der skal etableres, deres tilslutning til hovednettet, problemerne der og hvordan at løse dem."

"VI BLIVER FORTSAT MED AT BIDRAGE"

Han bemærkede, at de vil fortsætte med at bidrage til TOGG som institution, sagde Şahin: "Den dag, hvor der ventes spændt på TOGG, hvor vi står som TSE, kan folk, der beslutter sig for at køre den bil, når de går ud af produktionslinjen, bruge køretøjet på vores motorveje med ro i sindet uden at støde på problemer med opladningsinfrastrukturen, og de vil også være tilfredse for at sikre, at det er på et højt niveau. Jeg tror, ​​at når der vil opstå krav og behov for andre standarder eller kriterier, så følger vi processen meget tæt og forsøger at være forberedt på forhånd. Fra nu af vil vi som institution fortsætte med at bidrage til vores hjemlige bil, så meget vi kan." han sagde.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar