Tünektepe-svævebanen er gratis for lærere den 24. november

Tünektepe-svævebanen er gratis for lærere den 24. november
Tünektepe-svævebanen er gratis for lærere den 24. november
Tilmeld  


Antalya Metropolitan Kommune gjorde Tünektepe Cable Car-sejlads gratis for alle lærere den 24. november, lærerdagen.

Metropolitan kommunes Tünektepe-svævebane og sociale anlæg åbner dørene gratis for lærere som gave den 24. november, lærernes dag. Alle lærere, der fremviser deres lærerlegitimation, vil kunne benytte svævebanen gratis onsdag den 24. november mellem 10.00-17.30. Alle lærere, der arbejder i Antalya, vil være i stand til at gå op til Tünektepe i en højde af 605 på denne særlige og meningsfulde dag og se den unikke udsigt over Antalya.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar