Türksat 5B Satellit lanceres i slutningen af ​​december

Türksat 5B Satellit lanceres i slutningen af ​​december
Türksat 5B Satellit lanceres i slutningen af ​​december
Tilmeld  


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu påpegede, at forberedelserne til opsendelsen af ​​Türksat 5B-satellitten, som vil blive sendt ud i rummet af SpaceX, fortsætter, og meddelte, at Türksat 5B-satellitten er planlagt til at blive opsendt i slutningen af ​​december.

I sin udtalelse bemærkede transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, at de fortsætter med at arbejde for at få indflydelse i rumlandet og mindede om, at de underskrev kontrakten om Türksat 42B-satellitter med Airbus D&S-selskabet for at sikre redundansen af ​​satellitterne i de 5 ° østlig kredsløb og at øge den eksisterende kapacitet.

Karaismailoğlu påpegede, at design- og produktionsfaserne for Türksat 5B-satellitten er blevet gennemført med succes, og understregede, at etaperne og transportforberedelserne er planlagt til at være afsluttet i november 2021 og at blive overført til opsendelsesfirmaet Space Xs faciliteter til opsendelse. Ifølge den nuværende projektplan er Turksat 2021B-satellitten planlagt til at blive opsendt med en Falcon 5-type raket fra Cape Canaveral-basen i Florida, USA, af Space X-selskabet i slutningen af ​​december 9, i henhold til den nuværende projektplan. .

TYRKIETS SATELLITDATAKOMMUNIKATIONSKAPACITET STØGER 15 GANGE

Med henvisning til funktionerne i Türksat 5B-satellitten fortsatte Karaismailoğlu som følger:

"Türksat 5B, som vil være den stærkeste af Türksat satellitflåden med sin nyttige nyttelastkapacitet og effektværdier, er i kategorien High Throughput Satellite-HTS med mindst 20 gange større kapacitetseffektivitet end Fixed Satellite Service FSS-klassens satellitter. Türksat 5B, som vil tjene i et bredt dækningsområde, der omfatter hele Mellemøsten, Den Persiske Golf, Det Røde Hav, Middelhavet, Nord- og Østafrika, Nigeria, Sydafrika og dets nære nabolande samt Tyrkiet, vil levere tjenester til begreberne frekvensgenbrug og multi-beam dækning.Det vil give en datatransmissionskapacitet på mere end 55 Gbps i alt med den anvendte Ka-Band nyttelast. Türksat 15B, som vil øge Tyrkiets KA Band-kapacitet, som er Tyrkiets satellitdatakommunikationskapacitet, mere end 5 gange, vil indtage sin plads effektivt i kommercielle sektorer som søfart og luftfart, hvor satellitkommunikation bruges. Med den høje datakapacitet leveret af Türksat 5B-satellitten vil det desuden være muligt at nå steder i Tyrkiet, som ikke kan tilgås af jordbaseret infrastruktur, og der vil blive etableret en internetinfrastruktur. Derudover vil det blive sikret, at de relevante frekvens- og kredsløbsbrugsrettigheder i 35° øst-kredsløbet med en manøvrelevetid på over 42 år vil blive beskyttet.

TÜRKSAT 5B VIL ØGE TYRKIETS EKSPORT

Karaismailoğlu bemærkede, at stigningen i kapaciteten af ​​Türksat 5B-satellit til Tyrkiets satellitkommunikationsbehov vil gøre det muligt at producere omkostningseffektive løsninger for at imødekomme offentlige institutioners og private virksomheders satellitkommunikationsbehov. Tyrkiet og vores land”.

PRODUKTIONS- OG TESTPROCESSERNE AF UDSTYRET, DER SKAL ANVENDES I FLYVEMODELLEN AF TURKSAT 6A, FORTSÆTTER

Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu gav information om Türksat 6A-satellitarbejdet og sagde: "Turksat 6A, som vil være en milepæl, indeholder mange up-to-date kommunikationssatellitsystemer udviklet af de førende projektinteressenter i vores luftfarts-, rum- og forsvarssektor. med nationale og nationale ressourcer. Sammen med Türksat 6A vil Tyrkiet indtage sin plads blandt de lande, der ejer, producerer og eksporterer GEO-satellitteknologi. Med Türksat 6A begynder Tyrkiet at blive nævnt blandt de 10 bedste lande, der kan producere satellitter i verden. Miljøtestaktiviteter på satellitsystemniveau af 2021A, hvis Engineering Model-integration blev afsluttet i april 6 i USET-centret, blev startet. Inden for rammerne af disse aktiviteter udføres termisk balancetest, akustisk vibration, sinusvibrationstest, massecentermålinger, statiske belastningstests, og flyvemodelintegrationsaktiviteter udføres samtidigt i USET-centret. Den vigtigste del af projektet kazanProduktion og test af 29 udstyr, som er blandt vores produkter og udviklet lokalt, af kvalifikations- og ingeniørmodeller er afsluttet. Produktions- og testprocesserne for det udstyr, der skal bruges i flyvemodellen, fortsætter."

Karaismailoğlu understregede, at kommunikationssatellitten Türksat 6A, som stadig er i produktion, planlægges sendt til rummet i 2023, og tilføjede, at Tyrkiet, som har modnet sine produktionskapaciteter til rumsystemer med Türksat 6A-projektet, nu vil blive et krafteksporterende rum. teknologier.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar