TAI åbnede et nyt kontor i Malaysia

TUSAS Et nyt kontor i Malaysia Acti
TUSAS Et nyt kontor i Malaysia Acti
Tilmeld  


Turkish Aviation and Space Industry, som er blandt de førende virksomheder i verdens luftfartsindustri med sine luftfartsprojekter, fortsætter sine investeringer og samarbejder til udvikling af nye generationsteknologier. Turkish Aerospace Industries, som åbnede et nyt kontor på Cyberview Futurise campus i Selangor, Malaysias kommercielle hovedstad, begyndte at arbejde med Malaysia om nye fælles projekter inden for forsvarsindustri og luftfart.

Endnu en ny tilføjelse til mere end 10 teknologikontorer rundt om i verden. kazanDen nye adresse på den tyrkiske luft- og rumfartsindustri, som er bosiddende, er Malaysia. Ingeniørerne, der skal arbejde i det nye kontor, som skal styrke de mangeårige relationer til Malaysia inden for forsvar og luftfart, sigter mod at udføre fælles undersøgelser på mange områder, fra ubemandede luftfartøjer til jet-trænere, fra helikopterprojekter til moderniseringsprogrammer for verdens luftfartsøkosystem.

For at understrege, at strategisk samarbejde vil være meget vigtigt på grund af Malaysias betydning, vil Turkish Aerospace Industries General Manager Temel Kotil holde vigtige møder inden for rammerne af sit besøg i Malaysia. Temel Kotil, som vil besøge MIMOS, kendt som Malaysias teknologileverandør, vil tage til Malacca og underskrive en MoU med CTRM-virksomheden relateret til HÜRJET.

Udtalte sine synspunkter om det nyåbnede kontor, Turkish Aerospace Industries General Manager Prof. Dr. Temel Kotil sagde: "Med de ingeniører, vi vil ansætte inden for rammerne af vores nye kontor, vil vi styrke båndene mellem de to lande og være vært for vigtige undersøgelser for Malaysia og Tyrkiet for at udvikle fælles projekter inden for luftfart og forsvar. Derfor sigter vi mod at udvide vores halvt århundrede gamle luftfartserfaring inden for luftfart, rumfart og forsvar inden for rammerne af en fælles indsats med Malaysia og at styrke den globale luftfartsindustri, især i vores regioner. Jeg ønsker, at vores nyåbnede kontor i Malaysia vil være til gavn for forholdet mellem de to lande, og jeg vil gerne takke mine kolleger for deres indsats.” sagde.

Tyrkiets ambassadør i Kuala Lumpur Dr. Merve Safa Kavakcı talte på den anden side om Turkish Aerospace Industries' samarbejder og investeringer i Malaysia: "Jeg håber, at den fysiske tilstedeværelse af Turkish Aerospace Industries, en af ​​de førende virksomheder inden for vores lands felt, i Malaysia vil være gavnlig for forholdet mellem de to lande. Vi er glade for de konkrete samarbejdsprojekter og tilstedeværelsen af ​​vores forsvarsindustrivirksomheder i forskellige regioner i verden for nylig. Faktisk er dagens åbning et godt eksempel på dette. Vi har stærke politiske og kommercielle forbindelser med Malaysia. Vi har fuld vilje og opbakning til, at dette kan komme videre med nye samarbejder inden for forsvarsindustrien. Vores strategiske partner Malaysia er vores største handelspartner i Sydøstasien. Ligesom vores land ligger det i en meget strategisk position. Dagens åbning demonstrerer også vores lands virksomheders tillid til et stærkt, stabilt og velstående Malaysia.”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar