20 MM Native Nose Cannon til Atak Helikopter

20 MM Native Nose Cannon til Atak Helikopter
20 MM Native Nose Cannon til Atak Helikopter
Tilmeld  


Tyrkiets indenlandske angrebs- og taktiske rekognosceringshelikopter Atak vil nu være stærkere med næsekanonen udviklet med nationale ressourcer. Den 20 mm 3-løbs næsepistol vil blive integreret i Atak i 2022. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank foretog undersøgelser på Sarsılmaz Arms Factory og TR Mechatronics Systems i Düzce.

Minister Varank bemærkede, at de første skud af næsekanonen, der skal bruges i Atak, begynder i 2022, sagde minister Varank: "Efter at være blevet integreret i Atak-helikoptere, vil vi være i stand til at producere 2022 millimeter næsekanoner af Atak-helikoptere i vores land i 20. Med den teknologi, vi har erhvervet her, vil vi være i stand til at producere disse bolde i mange forskellige kalibre.” sagde.

Minister Varank besøgte TR Mechatronics Systems på samme campus som Sarsılmaz Weapons Factory, Europas største integrerede våbenproduktionsanlæg beliggende i Düzce 1. organiserede industrizone. Under besøget afholdt af Sarsılmaz Arms Industry Chair Latif Aral Aliş, blev minister Varank ledsaget af Düzce-guvernør Cevdet Atay og AK-partiets provinsformand Mustafa Keskin. Minister Varank foretog undersøgelser på produktionsanlægget efter præsentationen.

Varank sagde i en erklæring efter sit besøg i Sarsılmaz:

FORBEDRET PÅ ALLE OMRÅDER

Vi besøger Sarsılmaz våbenfabrik i Düzce. Sarsılmaz Arms Factory er Europas største integrerede våbenproduktionsanlæg, fra militærrifler til pistoler. Jeg besøgte faktisk dette sted for omkring 4 år siden, men da jeg kom i dag, så jeg, hvor meget det er blevet forbedret med dets maskineri, automatisering i produktion og produktudvalg.

VI HAR SERIØS EKSPORT

Våbenindustrien er blevet en af ​​de førende sektorer i verden, især med stigningen i eksporten i Tyrkiet. Vi har en seriøs eksport. Ud over det europæiske marked eksporterer vores virksomheder i øjeblikket seriøst, især til USA. Sarsılmaz er også en af ​​de vigtigste spillere i denne sektor, både med de pistoler den producerer og med produktionen af ​​infanteririfler fra 5,56 til 7,62, som du kan se bag mig.

INDLANDS- OG NATIONALE INSTITUTIONELLE RIFFEL

Som du ved, er Tyrkiet, fra et land, der ikke kan producere sit eget nationale infanteririffel, nu blevet et land, der kan designe, fremstille og eksportere sine egne våben helt indenlandsk og nationalt.

DEN PRIVATE SEKTOR ER EN SERIØS SPILLER

Ud over sektorens behov er vores virksomheder nu i stand til at fremstille vores sikkerhedsstyrkers våben med en højere kaliber på 12,7 og derover. En af vores vigtigste fordele i udviklingen af ​​våbenindustrien startede naturligvis med inddragelsen af ​​den private sektor som en seriøs aktør på dette felt. Dynamikken i den private sektor, den private sektors vilje til at indtage en plads på markedet og dens evne til at udvikle produkter fra bunden ved hjælp af sine egne ressourcer fortsætter med at øge Tyrkiets magt.

VI TALER DIT NAVN

Jeg var virkelig glad for det, jeg så i dag. Vores forskellige virksomheder, såsom Sarsılmaz, er også seriøse aktører i sektoren. Vi har modeller, der producerer med forskellige klynger i forskellige byer. Forhåbentlig bliver Tyrkiet et af de lande, der vil gøre sig bemærket i såvel våbenindustrien som på andre områder af forsvarsindustrien i den kommende periode.

Minister Varank bemærkede også følgende efter sine undersøgelser hos TR Mechatronics, et partnerselskab for Sarsılmaz og TAI:

20 MILLIMETER NÆSEKUGL

Inden for rammerne af vores besøg i Sarsılmaz besøger vi også TR Mekatronik, det fælles selskab for TUSAŞ og Sarsılmaz. Dette firma er et firma, der er etableret for at producere 20 millimeter maskingeværer, som vi kalder næsebolden, af Atak-helikoptere. Disse bolde har høj præcision og eksportbegrænsede bolde. Så selv når du vil købe dem, sælger lande ikke disse bolde. Her gik Sarsılmaz og TAI sammen og etablerede et firma, der skulle producere næsebolde lokalt og nationalt.

FØRSTE SKUD I 2022

Det er et igangværende projekt siden 2018. Vi ser en prototype ved siden af ​​os. Forhåbentlig vil de første skud af disse næsekanoner starte i 2022, og efter at de er integreret i Atak helikoptere, vil vi være i stand til at producere 2022 millimeter næse kanoner af Atak helikoptere i vores land i 20.

EXPORTPOTENTIAL

Dette er både i forhold til at opfylde vores egne behov og har et seriøst eksportpotentiale. Det er et meget vigtigt og værdifuldt projekt både med Atak-helikoptere og i forhold til dets eget eksportpotentiale. Jeg lykønsker alle mine medingeniører, der arbejder på dette projekt. De opfylder virkelig et af Tyrkiets vigtigste behov her, men samtidig vil vi være i stand til at producere disse kanoner i meget forskellige kalibre med den teknologi, vi har erhvervet her. Forhåbentlig vil det også give et seriøst bidrag til Tyrkiet.

VI PRODUCERER MERE KVALITET

Latif Aral Aliş, bestyrelsesformand for Sarsılmaz Arms Industry, udtalte, at pistoler, militærrifler, maskingeværer og ammunition udviklet og produceret af Sarsılmaz bruges af både den tyrkiske hær og sikkerhedsstyrkerne, og sagde: Ved at producere endnu bedre kvalitetsprodukter på vores fabrik sikrer vi, at vores penge bliver i landet, og at de leveres til konkurrencedygtige priser. Desuden er vi langt foran vores konkurrenter takket være den feedback, vi modtager fra vores sikkerhedsstyrker, der bruger disse våben, og vores evne til at tilpasse deres behov i marken til vores produkter meget hurtigt."

PRODUKT AF TYRKISKE INGENIØRER

De bemærkede, at de er begyndt at udvikle våben og kanoner fra Atak-helikopteren, da TRMekatronik, Sarsılmaz-bestyrelsesformand, Aliş, sagde: "Vi vil levere de første 30 kanoner af Atak-helikopteren, der skal eksporteres næste år. Takket være dette produkt, som vil blive produceret lokalt og nationalt, udelukkende et produkt af tyrkiske ingeniører, vil vi forhindre valutabetalinger ved at reagere på vores væbnede styrkers behov, og vi vil spille en effektiv rolle i at lukke underskuddet på betalingsbalancen med vores eksport.” han sagde.

750 BATCHES I MINUTET

Cengiz Tendürüs, vicedirektør for TR Mechatronics, udtalte, at næsekanonen med en roterende løb laver 750 slag i minuttet og sagde: "Kanonen, som vi har udviklet udelukkende med indenlandske ressourcer, er ikke underlagt nogen eksportlicens. Vores prototypeproduktion fortsætter. Vi starter skydeprøver i januar. Vi planlægger helikopterintegration i april og affyringstest på helikoptere i juli." sagde.

Tendürüs understregede også, at den flerløbede kanon, som blev udviklet med cirka 250 tyrkiske ingeniører, ikke har nogen udenlandsk afhængige dele.

EKSPORTERER 330 PRODUKTER TIL 81 LANDE

Sarsılmaz eksporterer til 330 lande med mere end 81 produkttyper, som alle er udviklet af tyrkiske ingeniører og produceret med nationale og nationale midler. Sarsılmaz-våben, som bruges af de retshåndhævende myndigheder i 23 lande, især de tyrkiske væbnede styrker og sikkerhedsstyrker, er designet og udviklet i den 65 kvadratmeter store fabrik i Düzce, som har det første statsgodkendte R&D-center. Sarsılmaz beskæftiger mere end 10 mennesker, hvoraf 2 procent er ingeniører. Som et resultat af R&D- og P&D-undersøgelser har Sarsılmaz 42 varemærkeregistreringer, 12 unikke designs, 13 patenter og 9 brugsmodeller.

KVALIFIKATIONSTESTER BEGYNDER

TR Mekatronik blev etableret i samarbejde med Sarsılmaz-TUSAŞ for at producere et 20-millimeter roterende løbevåbensystem foran Atak-helikopteren. Våbensystemers kvalifikationstest vil begynde efter færdiggørelsen af ​​Tyrkiets kun 200 meter lange rækkevidde, bygget af Sarsılmaz, hvor underjordisk artilleri også kan affyres.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar