5 flere ledbusser sluttede sig til Kocaeli Public Transport Fleet

5 flere ledbusser sluttede sig til Kocaeli Public Transport Fleet
5 flere ledbusser sluttede sig til Kocaeli Public Transport Fleet
Tilmeld  


129 af de 89 busser, som blev udbudt i de seneste måneder, blev leveret i Kocaeli Metropolitan Municipality, som giver hurtigere og mere komfortabel transport til byens befolkning ved at starte en mobilisering af offentlig transport. Endelig ankom yderligere 18 leddelte køretøjer på 5 meter til Kocaeli. BMC-køretøjer med en kapacitet på 160 passagerer er også velegnede til handicappede.

PRÆSIDENTENS BIGAKIN MEDDELT

Kocaeli Metropolitan Municipality Borgmester Assoc. Dr. Tahir Büyükakın annoncerede nyheden om ankomsten af ​​nye køretøjer på sine sociale mediekonti i går aftes og sagde, "5 flere busser er ankommet. Vi modtog 210 af de 89 nye busser, vi købte med egne ressourcer. Blev 121... Vores nye busser kommer,” sagde han. Præsident Büyükakın, der delte med hashtagget #WorkingOlular, delte billederne af køretøjerne i bevægelse.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar