Chaufførers opmærksomhed, vinterdæk obligatorisk er startet!

Vinterdæk obligatorisk
Vinterdæk obligatorisk
Tilmeld  


Da kalenderne viste datoen 1. december 2021, begyndte virkningerne af vintersæsonen at kunne mærkes over hele landet. Når temperaturerne falder krav om vinterdæk også startet. Borgere, der ventede på, at vejret skulle køle af for at montere vinterdæk, dannede lange køer ved dækbutikker.

i forklaringerne avancerede køreteknikker ve  Vejsikkerhedsekspert Yiğit DedeoğluHan mindede om, at kalenderne viser datoen 1. december, og sagde, at alle erhvervskøretøjer, der transporterer gods og passagerer mellem 1. december og 1. april, skal bære vinterdæk, ellers vil de blive idømt en bøde på 835 lire.

Dedeoğlu også; "Køretøjet, du bruger til at montere vinterdæk, behøver ikke at være kommercielt, hvis du ikke har vinterdæk, skal du aldrig gå ud på vejen om vinteren, især på sne. Især i snevejr kan kørsel med vinterdæk forårsage ulykker, og selvom der ikke er nogen ulykke, kan du blive pålagt færdselsbøder af autoriserede hold for at forhindre trafikafviklingen.

Også "Afhænger af glidning og udskridning trafikulykker Ud over udtalelserne "Det begyndte at stige med regnen", sagde Dedeoğlu, at chaufførerne var utilstrækkelige mod forskellige jordforhold og pludselige situationer, og at chaufførerne kunne køre frem og tilbage. defensiv køretræning Han sagde, at han skulle informeres om problemerne, ellers kunne trafikken blive meget farligere med de nye chauffører, der begyndte at bruge deres private køretøjer med pandemien.

For at være klar til vinterforhold, skal chauffører også udføre vedligeholdelse, såsom at måle deres batterier, forny viskerbladene, tilsætte frostvæske til kølevæsken og forruden.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar