Glemte genstande på offentlige transportkøretøjer i Bursa forbløffer dem, der ser

Glemte genstande på offentlige transportkøretøjer i Bursa forbløffer dem, der ser
Glemte genstande på offentlige transportkøretøjer i Bursa forbløffer dem, der ser
Tilmeld  


Ud over punge, tasker, mobiltelefoner, bluetooth-hovedtelefoner og bærbare computere er der blandt dem, der er glemt i de offentlige transportkøretøjer tilhørende Bursa Metropolitan Municipality, mannequiner, trommer, tandproteser, frokostskåle, dukker, campingstole, krykker, spadserestokke og medicinske vandrere. er placeret.

BURULAŞ tabt og fundet kontorchef Havva Çetin udtalte, at hvis de bliver bragt til dem, opbevarer de de glemte genstande i de offentlige transportkøretøjer på lageret i 1 år.

Çetin sagde: "I alle transportkøretøjer forbundet til BURULAŞ; Alle tabte og fundne genstande i metro, bus, BUDO, nostalgisk sporvogn, silkeorm er samlet på vores tabte og fundne kontor beliggende i Osmangazi station. Blandt de mest glemte ting er ID'er, punge, paraplyer i regnvejr, studentertøj, når skolerne holder åbent. Vi har 1 års ventetid. Vi donerer udløbne varer til forskellige institutioner, organisationer og foreninger. Vi opbevarer genstande som ID, pas, kørekort i 1 måned og sender dem til Provincial Population Directorate. Vi opbevarer også maden i en dag og ødelægger den. Barnevogne og overdimensionerede cykler er glemt. De overrasker os." sagde.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar