Tandimplantatbehandling reduceres til 7 dage med ny teknologi

Tandimplantatbehandling reduceres til 7 dage med ny teknologi
Tandimplantatbehandling reduceres til 7 dage med ny teknologi
Tilmeld  


STR DENT Tandklinikker arbejder på en ny implantatteknologi. Den nye implantatapplikation, udviklet af tyrkiske og tyske videnskabsmænd og ingeniører med investeringer fra STR Group virksomheder, vil reducere den 3-måneders behandlingsperiode til 7 dage. STR DENT-præsident Volkan Satar sagde: "Patienter vil have sunde tænder på kortere tid og en unik komfort i implantatbehandling."

Med hovedkontor i Istanbul er STR DENT Dental Polyclinics blandt de første klinikker til at anvende tandimplantater i Tyrkiet. Ved at yde service med et team af eksperter på området fortsætter STR DENT sine undersøgelser af en ny implantatteknologi, der reducerer behandlingsprocessen i implantater fra 3 måneder til 7 dage. Volkan Satar, stiftende præsident for STR DENT Dental Polyclinics, gav information om den nye teknologi.

"Ny implantatapplikation bryder ny vej"

Volkan Satar påpegede, at implantatapplikationer startede i Tyrkiet i 1990, og mindede om, at de er en af ​​de klinikker, der udfører denne tandbehandling, og understregede, at den nye implantatteknologi, de har udviklet, er ny i Tyrkiet. Volkan Satar sagde, at de fortsætter med at arbejde på den nye implantatapplikation, de har udviklet sammen med tyrkiske og tyske videnskabsmænd og ingeniører inden for rammerne af STR Groups selskabers investeringer: "Den nye implantatapplikation bryder ny vej i denne tandbehandling. Når vores undersøgelser er afsluttet, vil den 3-måneders behandlingsperiode i tandimplantatapplikationer, som har været brugt i det dentale økosystem i årevis, falde til 7 dage. Patienterne får både sundere tænder på kortere tid og en unik komfort i implantatbehandlingen."

"Vi tager implantatbehandling et skridt videre"

Volkan Satar påpegede, at når de begynder at anvende nye procedurer på implantatet, vil patienter med implantatbehandling fuldføre deres behandling på kort tid uden at vente i lang tid, og sagde: "Implantatpåføring er en almindelig tandbehandlingsprocedure, der fuldender manglende tænder og giver et æstetisk udseende. mangel på tænder; Det påvirker de grundlæggende funktioner i munden negativt som at tale, grine og tygge. Implantat er den ultimative løsning til at afslutte negativiteter forårsaget af manglende tænder. Som STR DENT tager vi den implantatbehandling, som vi har anvendt i årevis, et skridt videre med en ny generation af teknologiske løsninger."

"Vi sigter mod at bidrage med 12 procent til sundhedsturismen i tandlægesektoren"

Volkan Satar, der leverer professionelle ydelser inden for tandbehandlinger, kom også ind på sundhedsturisme, hvor tandlægesektoren har en vigtig andel, og delte følgende information:

"Ifølge data fra de internationale sundhedstjenester (USHAŞ), der tjener under sundhedsministeriet, tjente vores land 2019 milliarder dollars i udenlandsk valutaindtægt i sundhedsturisme i 1,65. I 2020 faldt dette tal til 548 millioner dollars på grund af pandemien. Men i de første tre kvartaler af 2021 steg sundhedsturismeindtægterne til $704 millioner. Det vil overstige 1 milliard dollars ved udgangen af ​​dette år. Tandbehandlinger har en andel på 18,4 procent i sundhedsturismen. Som STR GÖZ-, STR DENT-, STR HEALTH- og STR ESTETİK-virksomheder sigter vi mod at bidrage med 12 procent til sundhedsturismen i tandlægesektoren på grund af vores investeringer og F&U-undersøgelser."

"Vores mål er 1 million smil"

Volkan Satar gjorde også opmærksom på valutakursudsvingene i de seneste måneder og sagde: "Vi vil fortsætte med at bringe udenlandsk valuta til vores land. Vi forbliver ikke ligeglade med vores præsident hr. Recep Tayyip Erdoğans opfordringer til investeringer, beskæftigelse og eksport. I den sammenhæng vil vi fortsætte med at øge vores investeringer i sundhedsturisme. Indtil videre har vi været vært for sundhedsturister fra 28 forskellige lande. Vi åbner snart kontorer i 5 lande. Vi øger også antallet af vores tandlægeklinikker i Tyrkiet. Vores mål er 1 million smil..."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar