Underskrifter er blevet underskrevet på Gögdere Road Project i Kayseri, vender tilbage til historien om en slange

Underskrifter er blevet underskrevet på Gögdere Road Project i Kayseri, vender tilbage til historien om en slange
Underskrifter er blevet underskrevet på Gögdere Road Project i Kayseri, vender tilbage til historien om en slange
Tilmeld  


Deltager i "District Women's Branch Loyalty Program" organiseret af AK Party Women's Branches på Kadir Has Congress Center, Kayseri Metropolitan Municipality Borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç meddelte, at udbuddet af Göğdere Road-projektet, som er drømmen for beboerne i Felahiye i 40 år, blev afsluttet, og underskrifterne blev underskrevet, og at udbuddet af jernbanekøretøjsovergangen blev foretaget på det punkt, der vil forbinde Yakut-distriktet, hvor jernbanelinjen skar, og Fuzuli Junction.

SKISTET PÅ GÖGDERE VEJPROJEKT

I sin tale sagde borgmester Büyükkılıç, der gav den gode nyhed, at underskrifterne var underskrevet på Göğdere-vejen, som beboerne i Felahiye-distriktet ventede spændt på, "Lad os dele med dig, at den berømte signatur af vores Göğdere-vej blev sat her. Der var en indsigelse fra den offentlige indkøbsmyndighed på vej til Göğdere, og den indsigelse blev afvist. Firmaet, der modtog tilbuddet, blev inviteret, og kontrakten blev underskrevet for levering på stedet. Hvad sker der med dette job? Det sker med sammenhold, sammenhold, overflod. I den henseende løber vi hånd i hånd og hjerte til hjerte med vores regering i Ankara og vores ærede ministre og stedfortrædere på lokalt niveau. Forhåbentlig vil vores Kayseri udføre bedre værker og mødes med bedre tjenester hver dag."

UDBUDDET AF YAKUT KVARTALSPROJEKTET ER LEVET

Præsident Büyükkılıç gav også den gode nyhed, at udbuddet af jernbanekøretøjsovergangen blev foretaget i går på det punkt, der vil forbinde Yakut Mahallesi og Fuzuli Junction, som er afskåret af jernbanelinjen, og sagde:

"Fra i går blev udbuddet af køretøjets overkørsel, der passerer vores Yakut-kvarter over togsporet, afholdt, og tre virksomheder deltog i det. Vi takker vores transportminister. Når udbuddet er afsluttet, underskrives kontrakten, og det arbejde vil således være afsluttet i denne proces. Sammen siger vi Kayseri, sammen siger vi Tyrkiet. Vi vil tage os af hinanden, og jeg håber, at vi i vores ærede præsidents skikkelse vil bevæge os fremad i vores land uden at skabe problemer for undertrykte mennesker og menneskeheden. Jeg venter på dine bønner, og jeg siger, at Allah ikke skal gøre os forlegne mod dig."

AK-partiets Kayseri-provinsformand Şaban Çopuroğlu udtalte, at der er 1,5 år tilbage til valget i den næste periode, og de vil fortsætte deres arbejde, hvor de slap.

AK Party Kayseri Women's Branch-præsident Emine Timuçin takkede præsident Büyükkılıç for hendes deltagelse og støtte i programmet.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar