Er inflationsraten i november blevet annonceret? Hvad var inflationsraten i november 2021?

Er inflationsraten i november blevet annonceret? Hvad var inflationsraten i november 2021?
Er inflationsraten i november blevet annonceret? Hvad var inflationsraten i november 2021?
Tilmeld  


Inflationsraten og tallene for november er allerede på dagsordenen for tusindvis af mennesker. I sidste måned steg forbrugerprisindekset (CPI) med 19,89 procent årligt og 2,39 procent månedligt. I dag har borgere, især pensionister og embedsmænd, startet deres forskning for denne sats, som er tæt forbundet med stigningen i 2022. På dette tidspunkt, "Hvad var inflationen i november, er det blevet annonceret, hvornår vil det blive annonceret?" spørgsmål blev også besvaret. Den forventede udtalelse om emnet er netop afgivet af TÜİK.

INFLATIONSTAL I NOVEMBER ANMELDES!

Det tyrkiske statistiske institut (TUIK) annoncerede inflationsraten for november. Inflationen var således 3,51 procent på månedsbasis og 21,31 procent på årsbasis. Inflationen blev annonceret som 2,39 procent månedligt og 19,89 procent årligt i oktober.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar