Helbredende vand fra antikken til nutiden

Helbredende vand fra antikken til nutiden
Helbredende vand fra antikken til nutiden
Tilmeld  


Med Mount Ida på den ene side og den antikke by Alexandria Troas på den ene side fortsætter det mirakuløse vand i Alexandria Troas Thermal Hotel, som hviler på skoven på den ene ryg og det unikke hav i det nordlige Ægæiske Hav på den anden. at helbrede i århundreder.

Beliggende inden for grænserne af landsbyen Körüktaşı i Çanakkales Ezine-distrikt, fortsætter anlægget med at være vært for sine emner med sit fornyede ansigt.

Behandlingscentret, som siges at have helbredt veteranerne fra Troas-regionen i oldtiden, Alexander den Store og hans soldater, og veteranerne fra Suleiman den Storslåede i den osmanniske periode, blev også registreret som den region, hvor Saint Paul og hans venner, en af ​​Jesu apostle, levede.

Regionen, hvor Alexandria Troas Thermal Hotel ligger, beliggende midt i badene i Alexandria Troas City, grundlagt af Antigonos Monophtalmos I, en af ​​lederne af Alexander den Store, har været vidne til mange civilisationer.

Det termiske vand, med en temperatur på 73 grader, har været genstand for mange artikler med dets jern-, calcium- og andre mineralværdier. Forskellige analyser blev udført i uafhængige laboratorier i udlandet på forskellige tidspunkter.

Termisk vand har vist sig at være effektivt til reumatiske sygdomme, hudsygdomme som psoriasis og eksem, luftvejs- og lungesygdomme, neuritis, gynækologiske sygdomme, nerve- og muskeltræthed, lymfadenopati hos små børn, ledforkalkning og en del knogletuberkulose, og postoperative lidelser. Således har termisk vand været det første valg for dem, der søger helbredelse i århundreder.

"Vand der vækker de døde"

Vandet i den varme kilde er populært kendt som "vandet, der genopliver de døde", fordi det forlyder, at Sankt Paulus, en af ​​Jesu apostle, oprejste en døende patient ved at putte dem i disse farvande og viste Jesu mirakel.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar