Kirazpınar-broen er åbnet til brug, næste er Tembelova-broen

Kirazpınar-broen er åbnet til brug, næste er Tembelova-broen
Kirazpınar-broen er åbnet til brug, næste er Tembelova-broen
Tilmeld  


Et af de gigantiske og prestigefyldte projekter i Kocaeli Metropolitan Municipality i Gebze-distriktet, 'Gebze TEM Highway Bridges Connection Roads 1st Stage Project' fortsætter med fuld fart. Mens Kirazpınar-broen, som blev fornyet inden for projektets rammer, blev taget i brug, fortsætter konstruktionsarbejdet af den nye Tembelova-bro som planlagt.

KİRAZPINAR begyndte at blive brugt

Kocaeli Metropolitan Municipality, som har til formål at afhjælpe den stigende trafikbelastning på grund af den tætte befolkning i Gebze, fortsætter i fuld fart til Gebze TEM Highway Bridges Connection Roads 1st Stage Project inden for dette omfang. Kæmpeprojektet, som vil lette transporten mellem byens centrum og OIZs i Gebze, viste sig godt efter de sidste arbejder. Mens Kirazpınar-broen, som blev revet ned og genopbygget inden for projektets rammer, blev taget i brug, efter at alle dens arbejder var afsluttet, fortsætter konstruktionsarbejdet af den nye Tembelova-bro som planlagt.

TEMBELOVA FULD HASTIGHED

I projektet, der vil sætte en stopper for trafiktætheden i Gebze-distriktet, er det tid til at bygge den nye Tembelova-bro. I denne sammenhæng fortsætter fodarbejdet på den nye Tembelova-bro, som blev revet ned og genopbygget af Generaldirektoratet for motorveje. Derudover vil de nordlige og sydlige sideveje og de nye Kirazpınar- og Tembelova-broer i projektet, hvor der udføres et nyt rundkørselsarbejde på sydsiden, der støder op til Genç Caddesi, blive forbundet med det vejarbejde, der skal udføres af Metropolitan . Tidligere er forbindelsesvej og broer bygget fra bunden i projektets østlige og vestlige ende færdiggjort og udbudt til borgerne. Alle broer bygget inden for projektets rammer opføres i form af 2×2. Efter færdiggørelsen af ​​den nye Tembelova-bro anlægges en 300 meter lang vej i alt af Hovedstadskommunen i de to dele nord og syd for broen.

12 KM FRA METROPOLITAN

Mens broerne inden for projektets omfang er bygget af motorvejene, udføres sidevejene og deltagelsesafdelingerne af teamene fra Metropolitan Municipality Science Affairs Department. Inden for rammerne af arbejderne bygges i alt 3 tusind 3 meter sidevej, 150 tusind meter i den sydlige del og 6 tusind 150 meter i den nordlige del. Længden af ​​vejen bygget med deltagelsesgrene og andre veje når 12 kilometer.

TRAFIK ER aflastende i OSB REGIONEN

Trafiktæthed blev især oplevet i morgen- og aftentimerne på Tembelova- og Kirazpınar-broerne på TEM-motorvejen, som forbinder OIZ'erne med Gebze-distriktscentret og D-100-motorvejen. Inden for rammerne af projektet implementeret i fællesskab af Kocaeli Metropolitan Municipality med Generaldirektoratet for Highways, bygges parallelle ensrettede sideveje til TEM Highway i nord og syd. Der bygges vendepunkter for at tillade krydsninger mellem begge sideveje. Når projektet er helt færdigt, vil alle signaliserede kryds på øst-vest aksen således være elimineret. Det ses, at trafikken er aflastet væsentligt de steder, hvor de færdige dele af projektet åbnes, og det gør service- og bilister glade.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar