Kumluca-69-broen, som blev færdiggjort på 2 dage i Bartın, blev taget i brug

Kumluca-69 Bridge, som blev færdiggjort i 2., blev taget i brug
Kumluca-69 Bridge, som blev færdiggjort i 2., blev taget i brug
Tilmeld  


Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu understregede, at mobiliseringsånden startede i regionen efter oversvømmelsen fortsatte uformindsket, og sagde, at de færdiggjorde Kumluca-69-broen på 2 dage. Karaismailoğlu udtalte, at de har fordoblet længden i forhold til den tidligere bro og øget højden til 7 meter, og sagde: "På denne måde har vi forhindret de negative situationer, der kan opstå med virkningen af ​​overdreven nedbør."

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu talte ved åbningsceremonien for Kumluca-2-broen; "Som over hele verden har vi også kæmpet med katastrofer denne sommer i vores land. Som et resultat af den globale opvarmning blev vores lunger brændt af skovbrande i vores sydlige og vestlige regioner. Som et resultat af kraftig regn den 11. august oplevede vi den værste oversvømmelseskatastrofe i de seneste år i den vestlige Sortehavsregion. Vi mistede vores liv. oversvømmelser; Det forårsagede store ødelæggelser i vores provinser Sinop, Kastamonu og Bartın. Skader skete i 228 kilometer af 154 kilometer vejnet i hele regionen, og broer kollapsede. Broer og veje blev beskadiget. I Bartın skete der skader på 111 kilometer af den 41 kilometer lange vej, og 3 broer kollapsede.

Karaismailoğlu bemærkede, at Kumluca-2-broen er en af ​​de broer, der blev ødelagt i Bartın, og fortsatte som følger:

»Det er dog en kendsgerning, at staten og nationen stod skulder ved skulder og nærmest løb mod tiden for at hele de sår, der åbnede sig fra 11. august til i dag, og for at vende tilbage til det normale liv hurtigst muligt. Med alle vores enheder mobiliserede vi for at hjælpe vores borgere, der blev beskadiget af oversvømmelsen. Vi gennemførte denne mobilisering med succesfuld koordinering med alle vores relevante ministerier. Vi løste ikke bare de tekniske problemer, vi forlod ikke vores huse et øjeblik, og alle vores borgere, der kom til skade. Vi leverede al slags personale, værktøj og udstyr til katastrofeområder på meget kort tid. Vi greb straks ind i processerne med institutionel og professionel tilgang og løsninger under og efter katastrofen. Fra den første dag af katastrofen sendte vi vores hold til de veje, der var ramt af katastrofen i Bartın, som i Sinop og Kastamonu. Vi åbnede hurtigt de beskadigede sektioner for trafik midlertidigt og sikrede, at alle regionens behov blev opfyldt hurtigt med vejtransport. Efter at flodens strømning faldt på det punkt, hvor den 33 meter lange Kumluca-2 bro lå, byggede vi en 12 meter servicevej med 110 timers arbejde. Lige derefter byggede vi en 40 meter lang panelbro og tog vejen i brug den 24. august.”

VI FORØGTE LÆNGDEN TO GANGE

For at minde om, at de lovede at bygge permanente veje og broer så hurtigt som muligt på det tidspunkt, sagde transportminister Karaismailoğlu, at de byggede den nye Kumluca-2-bro, som vil levere transport i regionen, til meget bedre standarder i stedet for den gamle bro ødelagt i oversvømmelsen. Karaismailoğlu sagde: "Mens den gamle bro var 33 meter, var vores nye bro; Vi designede den med 3 spænd, 67 meter lang og 13 meter bred. Sammenlignet med den forrige bro øgede vi dens længde med 2 gange; Vi øgede dens højde til 7 meter. Dermed forhindrede vi negative situationer, der kan opstå på grund af for megen nedbør. Inden for projektets rammer byggede vi også en 316 meter lang forbindelsesvej. Og vi gennemførte alt dette på en kort periode på 69 dage. Vi sørgede for en uafbrudt strøm af transport, som blev afbrudt på Kozcagiz-Kumluca-Abdipaşa-vejen mellem Kumluca-2-broen og de veje, der sørger for transport i hele provinsen, og blev etableret med midlertidige broer."

LINIEN ER KAVLAKDIBI BROEN

Karaismailoğlu understregede, at Kavlakdibi-broen er den næste, og bemærkede, at de vil åbne den nye Kavlakdibi-bro på Bartın-Safranbolu-vejen den 10. december. Karaismailoğlu sagde, "Desuden fortsætter vi med at arbejde på Kirazlı-1, Kirazlı-2-broerne på Bartın-Safranbolu-Karabük-Kastamonu Junction Road og Kumluca-1-projektet på Kozcagiz-Kumluca-Abdipaşa Road". vil tage den i brug.

MOBILISERINGENS ÅND STARTEDE EFTER FLØDMEN FORTSÆTTER UDEN VARIGE

Minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu sagde, at mobiliseringsånden startede i regionen efter oversvømmelsen fortsatte uformindsket, "For blot 3 dage siden åbnede vi Ayancık Terminal Bridge i Sinop. Vi gennemførte det på 80 dage. Vi færdiggjorde den nye Çatalzeytin-bro, som også sørger for forbindelsen mellem Türkeli og Çatalzeytin, på rekordtid på 52 dage og tog den i brug den 28. oktober. I dag åbnede vi Kumluca-2 broen. Vi vil sætte Şevki Şentürk-broen i brug i Sinop Ayancık den 20. december og Azdavay-broen i Kastamonu den 30. december."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar