Affyringsprøver af MKE 76/62 mm flådepistol udført

Affyringsprøver af MKE 76/62 mm flådepistol udført
Affyringsprøver af MKE 76/62 mm flådepistol udført
Tilmeld  


Den nationale forsvarsminister Hulusi Akar ledsaget af generalstabschefen general Yaşar Güler, landstyrkens øverstbefalende general Musa Avsever, flådestyrkens øverstbefalende admiral Adnan Özbal, luftvåbnets øverstbefalende general Hasan Küçükakyüz og viceminister for nationalt forsvar Muhsin Dere for at teste 76/62 mm National Naval Cannon. Han tog til Karapınar Shooting Range i Konya for at skyde.

Da vi talte ved ceremonien, hvor vores præsident Recep Tayyip Erdoğan også sendte en videobesked, ønskede minister for nationalt forsvar Akar, at den nationale havkanon skulle være til gavn for de tyrkiske væbnede styrker. Minister Akar lykønskede dem, der bidrog til konstruktionen af ​​det nye våbensystem, og sagde: "Ingen af ​​disse værker er de sidste. Hver af disse er begyndelsen på den næste fase. Vi vil imødekomme vores væbnede styrkers behov ved at fortsætte vores arbejde i et stigende tempo." han sagde.

Minister Akar sagde, at de fortsætter med at arbejde med levering af personale, uddannelse på den ene side og produktion af værktøj, udstyr, våben og ammunition med indenlandske og nationale midler: "Med ledelse, opmuntring, støtte og muligheder fra vores præsident, frekvensen af ​​lokalitet og nationalitet har nået 80 procent. Vi vil gøre alt, hvad der er nødvendigt for at beskytte og beskytte vores rettigheder, interesser og interesser, for vores lands suverænitet og uafhængighed, for vores 84 millioner borgeres sikkerhed uden frygt for noget." brugte sætningerne.

Minister Akar mindede om, at der var våbensystemer, som ikke kunne fås, selv om de blev betalt for tidligere, sagde:

”Til dette er indenlandsk og national produktion ikke et valg for os, det er en nødvendighed. Selv nu er nogle af vores behov desværre forsinket, ikke besvaret, og arbejdet bremses, selvom det ikke er eksplicit eller implicit, med hensyn til de mange materialer, vi forsøger at skaffe fra vores venner og allierede. Derfor står vi over for en alvorlig begrænsning. Af denne grund er det en nødvendighed for vores ansatte i forsvarsindustrien at fortsætte produktion, planlægning og designaktiviteter med selvopofrelse og heltemod, mens forsvarets personel i felten yder stor heltemod og ofre sig med veteranforståelse, hvis jeg dø med deres liv og blod. Indtil i går var selv vores infanteririfler ikke vores egen produktion, men nu var alle vores lette våben, pansrede køretøjer, helikoptere, UAV'er, SİHA'er, skibe, vores stormkanoner... Vores arbejde fortsætter intensivt med at gå ud over disse. Vi er beslutsomme, beslutsomme, og det, vi har opnået indtil videre, er en vigtig indikator for, hvad vi vil opnå i fremtiden."

TYRKIET ER ET STÆRKT LAND

Minister Akar bemærkede, at venlige, allierede og broderlige lande også har store forventninger fra Tyrkiet, sagde minister Akar: "Vi vil overvinde de kommende hindringer og forhåbentlig komme til det punkt, hvor vi vil opfylde behovene i vores væbnede styrker uden nogen begrænsning." sagde.

Minister Akar understregede, at MKE har en vigtig rolle i undersøgelserne:

”Med sin nye identitet er MKE meget hurtigere, et af eksemplerne på dette ligger foran os lige nu. Der fremsættes forskellige kommentarer. Hele kapitalen i MKE tilhører statskassen. Bortset fra det tilhører al tilsynet og kontrollen her vores ministerium. Det er meningsløst og unødvendigt at komme med kommentarer her. Det, der skal gøres her, er, at alle kan se, at det endda er sent. På denne måde vil MKE få meget mere succes og levere meget større services. Det skal ingen heller være i tvivl om.”

Minister Akar understregede endnu en gang vigtigheden af ​​den indenlandske og nationale forsvarsindustri, og sagde: "Tyrkiet er et stærkt land med dets historie, værdier, geografi og væbnede styrker som helhed. Dette skal kendes og ses. Som land har vi beskyttet og fortsætter med at beskytte vores rettigheder og interesser på alle områder med vores beslutsomme holdning, beslutsomhed og beslutsomhed. Vi har ikke krænket vores rettigheder, og vi er fast besluttet på ikke at krænke dem." brugte sætningerne.

DET VIL STYRKE VORES STYRKE VED HAVET

Admiral Adnan Özbal, kommandør for flådestyrkerne, nævnte også vigtigheden af ​​den nationale havkanon og sagde: "Vi er vidne til realiseringen af ​​en vigtig succeshistorie, der vil styrke vores styrke til søs. Den Nationale Havkanon er en stor succes i forhold til at vise det niveau, vores hjemlige og nationale forsvarsindustri har nået.” han sagde.

Admiral Özbal, der beskriver færdiggørelsen af ​​produktionen på kort tid som vigtig, udtalte, at National Sea Cannon vil blive testet i havnen efter testene her.

Efter offentliggørelsen af ​​videobeskeden fra vores præsident, hr. Recep Tayyip Erdoğan, blev prøveskydningen af ​​den nationale havkanon udført med den "ildfrie" instruktion givet af minister Akar.

Efter den vellykkede skydning blev der taget et souvenirbillede af minister Akar og TAF Command Level. MKE General Manager Yasin Akdere præsenterede det tomme patronhylster af det første skud med National Sea Cannon til minister Akar.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar